Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκριτική και αποχωρήσεις στον ΟΦΗ

 
Η επόμενη μέρα της βαριάς ήττας του ΟΦΗ από τον Αγροτικό Αστέρα και της "θερμής υποδοχής" που δέχτηκαν οι παίκτες στο αεροδρόμιο, έφερε την αυτοκριτική και τις παρατηρήσεις του Νίκου Αναστόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα και τυπικά θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν από την ομάδα τόσο ο Μανόλης Λιαπάκης, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης.
Ο Νίκος Αναστόπουλος πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (21/12), μίλησε στους παίκτες του ζητώντας τους να ξεχάσουν γρήγορα το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και να κοιτάξουν μπροστά, ενώ σχολίασε και την τάση φυγής που εμφανίζεται να έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές λέγοντας τους χαρακτηριστικά: "Όποιος δεν θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ με την υπάρχουσα κατάσταση θα πρέπει να μας το πει και να φύγει. Όποιοι, όμως, θέλετε να μείνετε στην ομάδα, θα πρέπει να προσπαθήσετε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για το στόχο που έχει θέσει η διοίκηση και δεν είναι άλλος από την επάνοδο της ομάδας στη Superleague".
Παρελθόν και επισήμως ο Λιαπάκης, ακολουθεί ο Σοϊλέδης
Το προαναγγελθέν διαζύγιο με το Μανόλη Λιαπάκη ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ: "Και τυπικά από σήμερα αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Μανόλης Λιαπάκης. Ο Λιαπάκης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Μανόλη Λιαπάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.
Το δρόμο του Λιαπάκη θα ακολουθήσει και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκτός Ηρακλείου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Λεβαδειακό, μέσω του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό όπου και ανήκει.
Στο μεταξύ, πολλές είναι πλέον οι ομάδες που καραδοκούν να πάρουν βασικούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, σε περίπτωση που οι τελευταίοι λύσουν τη συνεργασία τους με τους Κρητικούς.
Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές
Μετά την αποχώρηση των Λιαπάκη-Σοϊλέδη, την ενδεχόμενη αποχώρηση κι άλλων παικτών, συν τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπάρχουν, είναι επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στη Superleague μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Tη Δευτέρα (20/12) το βράδυ, o Νίκος Μαχλάς είπε στους φιλάθλους της ομάδας ότι "θα κάνουμε 3 με 4 καλές μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα" και φαίνεται ότι παρά τις δυσκολίες που περνά η ΠΑΕ ΟΦΗ στο οικονομικό κομμάτι, η δέσμευση του Κρητικού παράγοντα θα γίνει πράξη σε συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο.
Το μοναδικό όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του μέσου του Άρη, Κώστα Καζναφέρη, στον οποίον ο Αναστόπουλος τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Το θέμα, όμως, είναι κατά πόσον ο παίκτης θέλει να έρθει στον ΟΦΗ και κατά δεύτερον αν παραχωρείται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Φεύγουν την Πέμπτη (23/12) οι παίκτες, επιστρέφουν την Δευτέρα (27/12)
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν την Δευτέρα στον Εύοσμο έκαναν αποθεραπεία την Τρίτη, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Μανόλης Μονιάκης απουσίαζε λόγω της ίωσης και του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Αλέξης Περογαμβράκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τετάρτη (22/12) το μεσημέρι και την Πέμπτη (23/12) το πρωί στις 10 και στη συνέχεια θα πάρουν την χριστουγεννιάτικη άδειά τους, μέχρι και την Δευτέρα (27/12) το μεσημέρι όπου στις 15:30 θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου