Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (+Video)


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηλιούπολη 3-0

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σε συνήθεια έχει εξελιχθεί για τον Αλέξη Αλεξίου να ανακοινώνει 16μελή αποστολή. Το ίδιο, λοιπόν, έγινε και για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την έκπληξη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Ωστόσο, οι επιλογές και πάλι θα είναι περιορισμένες.
Η αθηναϊκή ομάδα παρουσίασε και στην Κατερίνη αδυναμίες, κάτι που συνηθίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δέχτηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις και πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της για να ξεφύγει από τις θέσεις των πλέι άουτ.
Τα προβλήματα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την τεχνική ηγεσία. Ο στόπερ Παπαράς (8 συμ.), ο αμυντικός Φούφουλας (18 συμ.) και ο μέσος Βάρα (11 συμ./1) αποτελούν παρελθόν, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε και ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» Κάμπας (16 συμ./4).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Μαράμα – Κατεμής, Σικαλιάς, Νικολόπουλος, Μπέριος – Ουρόσεβιτς, Νιάρος, Δημήτρης, Λεοντίου, Στεφανίδης – Θάνος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τον περίπατό της προς την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα θέλει να συνεχίσει η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης. Με πέντε γκολ παθητικό σε 19 ματς και έξι διαδοχικές νίκες οι «κυανόλευκοι» δείχνουν ασταμάτητοι και θέλουν να «καθαρίσουν» την υπόθεση – άνοδος το συντομότερο δυνατό.
Η ομάδα της Ηπείρου κόντρα στον Εθνικό ήταν καλύτερη και πανηγύρισε το 6ο διαδοχικό τρίποντο, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί 10 βαθμούς μακριά από την 3η θέση. Η απευθείας άνοδος δείχνει να έχει επιτευχθεί, αλλά οι πρωτοπόροι θέλουν να διευρύουν το σερί και να αποδείξουν για μία ακόμα φορά ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.
Θα επιστρέψουν στη διάθεση του Στεφάν Ντεμόλ οι αμυντικοί Πάντος (18 συμ.), Πατσατζόγλου (1 συμ.) και οι μέσοι Ανδράλας (17 συμ./3), Τζημόπουλος (13 συμ.). Τραυματίες είναι ο αμυντικός Μιχαήλ (8 συμ.). Αντίθετα, δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας οι μέσοι Κυριάκος (17 συμ./4), Σιαλμάς (17 συμ./4).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Σικαλιάς – Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος – Κεϊτά, Ανδράλας, Σκούφαλης – Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπακαγιόκο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα παιχνίδια της Ηλιούπολης είναι πάντα επικίνδυνα για να γίνει η έκπληξη. Αυτή τη φορά απέναντι στους αποδεκατισμένους γηπεδούχους θα βρεθεί η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο αν βγάλει ο ίδιος τα μάτια του δεν θα φύγει με το τρίποντο από την Αθήνα.

1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηλιούπολη 3-0 (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου