Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ισοπαλία στο βούρκο της Καισαριανής - Εθνικός Αστέρας - Καλλιθέα 1-1(+Video)


Τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών έβαλε η Καλλιθέα, η οποία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καισαριανή.
Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με την Καλλιθέα για την 19η αγωνιστική της Football League. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Καισαριανής ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Πανθρακικό και τη Βέροια έχοντας 22 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στον τελευταία θέση με 11 μόλις βαθμούς.
Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο.
Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 3ο λεπτό ο Σανόκο έκανε την προέλαση από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα κι ο Διαμάντης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

Εθνικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-0


Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι παραβίασαν την αντίπαλη εστία με τον Πλατέλλα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Το ματς είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και σε αυτό συνέβαλλε και η συνεχής βροχή που είχε μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 14', όμως το πλασέ που επιχείρησε ο Πλατέλας έξω από την περιοχή, δεν βρήκε στόχο.
Στο 38' ο Εθνικός Αστέρας απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντονι, όμως ο Μανιάτης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σωτήρια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 69' μετά από σέντρα του Πλατέλα, ο Φραντζεσκί στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η ισοφάριση για την Καλλιθέα ήρθε στον 87ο λεπτό, όταν ο Ντακόλ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γκίτκου.

Εθνικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-1


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής, Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Τσιώλης (70' Παριανός), Διαμάντης (60' Σκάρος), Σανόκο (72' Μπενίσκος), Φραντζεσκί, Λουάμο, Άντονι.
Καλλιθέα (Γεωργουλόπουλος-Καραδήμος): Μανιάτης, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Κουτρουμπής, Σπυριδάκης, Τεγούσης, Ηρακλής (54' Καλτσάς), Φαμπίνιο, Πλατέλλας (76' Μαρουκάκης), Παπαναστασίου (46' Πινδώνης), Ντακόλ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοσικίδης (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου