Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Βαζάκας σε Βούζα: "Είσαι λίγος - Είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο και εσύ μόνο 2" (+Video με τον διάλογο και τα γκόλ)


Χαμός.. έγινε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Λειβαδιά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι τεχνικοί των δυο ομάδων, Βασίλης Βούζας και Γιώργος Βαζάκας, πιάστηκαν στα λόγια έπειτα από ένα σχόλιο του γηπεδούχου σχετικά με την ποιότητα των παικτών αλλά και το επίπεδο των Τρικάλων.
Βαζάκας: Δεχτήκαμε γκολ στο 20'' και πάνω που ήταν να ισοφαρίσουμε δυστυχώς δεχτήκαμε και το 2ο. Μπορέσαμε και μειώσαμε αλλά τελικά ήρθε το 3ο γκολ... πάλι από λάθος. 100 φόρες να γίνονταν ξανά αυτή η φάση, ο Τόλιος δε θα το έτρωγε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν το παιχνίδι.
Βούζας: Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια το αγώνα και το έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι ήθελε να πάρει το ματς. Βάλαμε δυο γκολ με ποιότητα. Εξάλλου οι παίκτες μου είναι καλύτεροι από τους παίκτες των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα αλλά δε θα φτάσουν το επίπεδο του Λεβαδειακού.
Και εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση με τον Γιώργο Βαζάκα να δείχνει πολύ ενοχλημένος από το ατυχές όσο και ερειστικό σχόλιο του Βούζα, σχόλιο το οποίο δεν έχει ακουστεί ξανά σε συνέντευξη τύπου προπονητών επαγγελματικού αγώνα. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Τρικάλων του είπε:  "Εγώ είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο και εσύ μόνο 2... είσαι λίγος και να μη λες τέτοια πράγματα για τους παίκτες γιατί αυτούς μπορεί να τους έχεις εσύ αύριο" και κλείνοντας του είπε "Μη λες μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να ξαναπαίξουμε αντίπαλοι". Εκεί απάντησε ο Βασίλης Βούζας λέγοντας του ότι θα τα ξαναπούν αν τα Τρίκαλα ανέβουν στη Σουπερ Λίγκα.

Ο επεισοδιακός διάλογος των Βούζα, Βαζάκα


Το βίντεο από την ήττα του ΑΟ Τρίκαλα απο τον Λεβαδειακό με 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου