Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μιχαήλ: "Η οικονομική και αγωνιστική σταθερότητα μας ανεβάζει επίπεδο"


Βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα ο Στεφάν Ντεμόλ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
Ο λόγος για τον Αλέξη Μιχαήλ ο οποίος εκτός από αριστερό μπακ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως αμυντικός και στα τελευταία παιχνίδια που έχει πάρει θέση βασικού τα πηγαίνει περίφημα και δίνει τον καλύτερο του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Μιχαήλ ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣ, αφού ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ. Επίσης ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εκθείασε την οικονομική και διοικητική σταθερότητα που διέπει την ομάδα, ενώ έκανε λόγο και για το καλό κλίμα που επικρατεί φέτος στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξη Μιχαήλ:

Αλέξη θέλω να μου κάνεις έναν απολογισμό της πορείας του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα;
"Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την αξία του. Έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με το καλύτερο έμψυχο δυναμικό. Βέβαια δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο, συν δύο παιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα".
Τι προσδοκάς να φέρει το 2011 σε σένα και την ομάδα;
"Εύχομαι να έχουμε υγεία, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε καθημερινά πολύ όρεξη για δουλειά. Μόνο μέσα από την αφοσίωση στις προπονήσεις έρχονται οι επιτυχίες. Είμαστε όλοι πολύ διψασμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Όσον αφορά για μένα θέλω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα μου και να την βοηθήσω να βάλει και αυτή το δικό της λιθαράκι στην φετινή πορεία".
Ακολουθούν δύο παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ. Κάνε μου ένα σχόλιο για τις εν λόγω αναμετρήσεις;
" Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Βέβαια και τα δύο θέλουν μεγάλη προσοχή, αλλά εμείς πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα και μετά με τον ΟΦΗ. Βλέπουμε ότι στα τελευταία ματς ο Εθνικός Αστέρας έχει μια ανοδική πορεία και φυσικά ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".
Αλέξη, η οικονομική συνέπεια που διέπει τον κ. Χριστοβασίλη ανεβάζει την ομάδα επίπεδο σε σχέση με άλλους συλλόγους;
"Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα. Ο ΠΑΣ έχει και την διοικητική και την οικονομική σταθερότητα για να φτάσει ψηλά. Ο κ. Χριστοβασίλης αποδεικνύει την συνέπεια του στις πληρωμές κάθε μήνα. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι θα πληρωθεί στην ώρα του και σε εποχές μάλιστα που είναι δύσκολες με την οικονομική κρίση να μαστίζει την αγορά και τα επαγγέλματα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι η ομάδα έχει την απαιτούμενη ηρεμία και οι παίκτες μπορούν να αφοσιωθούν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα".
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και φέτος τα αποδυτήρια αποπνέουν υγεία;
"Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Το μυστικό είναι ότι οι νέοι παίκτες που ήρθαν δέσανε αμέσως με τους παλιούς και έτσι ο ένας στηρίζει τον άλλον. Το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα έχει δέσει με την εμπειρία και όλοι μας θέλουμε το καλό του συλλόγου".
Τέλος, μίλησε μου και για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα;
" Ο κόσμος της ομάδας είναι πιστός και φανταστικός. Το ξέρουμε ότι πέρυσι τον πικράναμε αλλά είναι στο χέρι μας να τον "ξαναζεστάνουμε". Οι απαιτήσεις που έχει από εμάς είναι πολύ λογικές γιατί ο ΠΑΣ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πραγματικά αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη μας και είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει ένα τέτοιο κοινό που αγαπάει τόσο πολύ τον σύλλογο. Σε λίγα σωματεία το συναντάς το συγκεκριμένο γεγονός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου