Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τέλος από τον ΠΑΣ ο Χρήστος Κουτσοσπύρος


Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 31 Δεκεμβρίου και δεν ανανεώθηκε.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός θα αναζητήσει αλλού τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του καθώς η Βέροια έχει ήδη κάνει αποφασιστική κίνηση για να τον κάνει δικό της.
Έτσι μετά από 3 χρόνια (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο 2008) έκλεισε ο κύκλος του στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Φέτος είχε μόνο 3 συμμετοχές (βασικός στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και σαν αλλαγή στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Θρασύβουλο και Πανθρακικό). Στο διάστημα της τριετούς παραμονής του στον ΠΑΣ πήγε και δύο φορές δανεικός, για ένα εξάμηνο το 2008 στην Παναχαϊκή και πέρσι τον Ιανουάριο στην Καλαμάτα. Στον ΠΑΣ είχε συνολικά 18 συμμετοχές και 1 γκολ. Ήταν από τους παίκτες που ποτέ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, καίτοι από τους κατά καιρούς προπονητές του μπορεί να είχε τα δικά του παράπονα.
Ο Γιώργος Σαϊτιώτης ήταν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα... απελπιστικά μόνος στην επιθετική γραμμή της Βέροιας. Και όσο μεγάλη κλάση κι αν έχει για τα δεδομένα της Football League η «Σαΐτα», η «βασίλισσα του Βορρά» είναι αδύνατο να εξακολουθεί να στηρίζεται μόνο σ' εκείνον.
Για το λόγο αυτόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Σούλη Παπαδόπουλου είναι έτοιμος να αποσπάσει την υπογραφή του Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου