Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα – Η αποστολή για την Καισαριανή


Πανέτοιμος να μπει με το δεξί στο νέο έτος εμφανίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του,για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα (18:00 Conn-X TV) στην επανέναρξη της Football League. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.
Στην διάθεση του Στεφάν Ντεμόλ τέθηκε ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος ξεπέρασε την θλάση, ενώ απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Πολ Κειτά ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επίσης εκτός έμεινε και ο Εστεμπάν Μπουχάν με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Βέλγος τεχνικός μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Σικαλιάς, Κουβεντάρης, Πάντος, Στάθης, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ανδράλας, Κυριάκος, Βαγγελής, Σκούφαλης, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Φουρτάδο, Σιαλμάς, Ντε Βινσέντι και Σενόνε. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου