Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για ΠΑΣ και Παναιτωλικό


Εκτός έδρας «δοκιμασίες» περιλαμβάνει το μενού της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Football League. Το ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στη Ρόδο, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Διαγόρας υποδέχεται τον δεύτερο Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΣ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καλείται να περάσει από την Καισαριανή και την έδρα του Εθνικού Αστέρα και παράλληλα να διατηρηθεί για ακόμη μια εβδομάδα στο «ρετιρέ».

Τον πρώτο λόγο θεωρητικά έχει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο υποδεχόμενος τον Πιερικό, ενώ στην Καλλιθέα, η ουραγός του πρωταθλήματος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, που μετά το άσχημο ξεκίνημα στη χρονιά, δείχνει σιγά-σιγά να έχει βρει το δρόμο του.

Στη Δράμα, η τοπική Δόξα καλείται να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα της απέναντι στη Βέροια, την ίδια ώρα που στην Καρδίτσα ο Θρασύβουλος φιλοξενείται από την Αναγέννηση που θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ματς στο Ελληνικό μεταξύ του Εθνικού και της Ηλιούπολης, καθώς τόσο οι φιλοξενούμενοι, όσο (ακόμα περισσότερο) και οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους.

Τέλος, στη Νίκαια Ιωνικός και Τρίκαλα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ενώ στην Κομοτηνή ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα έχει εύκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας τον πάντα δυνατό στην έδρα του Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα:

15:00 Διαγόρας-Παναιτωλικός
15:00 Εθνικός-Ηλιούπολη
15:00 Ιωνικός-Τρίκαλα
15:00 Καλλιθέα-Λεβαδειακός
15:00 ΟΦΗ-Πιερικός
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος
15:00 Δόξα Δράμας-Βέροια
18:00 Παναθρακικός-Αγροτικός Αστέρας
19:00 Εθνικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου