Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στα Τρίκαλα ο Ουέλινγκτον


Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την τέταρτη του μεταγραφή, αυτή του Βραζιλιάνου μέσου Γκονζάλβες Ντάνιελ Ουέλινγκτον. Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό.

Στην τέταρτη μεταγραφική του κίνηση για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονζάλβες Ντάνιελ Ουέλινγκτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, από την Κυριακή μετέχει στις προπονήσεις του ΑΟΤ και την Τρίτη έπεσαν οι υπογραφές αναμέσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ουέλινγκτον Γκονσάλβες. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός (γεν. 11/8/1983) έχει φορέσει την φανέλα του  Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Θρασύβουλου, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Διαγόρα και του Αγροτικού Αστέρα ενώ ήρθε στην χώρα μας από την Ζακαρέι του Σαο Πάολο".

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΑΟΤ, Γιώργος Βαζάκας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM100" για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ιωνικό, καθώς και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Για το αν υπάρξουν άλλες μεταγραφές είπε: "Πρώτο μας μέλημα για μας, για να οριοθετήσουμε τους στόχους, θα είναι ο αυριανός αγώνας και ο αγώνας της Κυριακής.

Περνώντας δυο νίκες τα Τρίκαλα παίρνουν ένα αβαντάζ για να μπούμε στην εξάδα. Εκεί αλλάζουν τα δεδομένα και αν δούμε πως έχουμε πρόβλημα και δεν μας καλύπτει ο Ουέλινγκτον θα προβούμε σε μία ακόμη επιθετική λύση".

Για τον Ιωνικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόνισε: "Εγώ έχω περάσει από την ομάδα του Ιωνικού και ξέρω πως σκέφτεται. Μπορεί να έχει πολλά προβλήματα αλλά στην έδρα της η ομάδα μεταμορφώνεται. Το χαρακτηριστικό της είναι η δύναμη και ο τσαμπουκάς.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και η έδρα της είναι ιδιαίτερη. Είναι σκληρή ομάδα και ένα ακόμη στοιχείο που έχει είναι πως ο κόσμος της αγαπάει το καλό ποδόσφαιρο και μπορούμε να τον κερδίσουμε αν βάλουμε την μπάλα "κάτω". Πρέπει να δώσουμε το 120% σε αυτό το παιχνίδι γιατί μπορεί να είναι το εφαλτήριο για κάτι παραπάνω".

Η αποστολή για τη Νίκαια

Τέλος, στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Τρικάλων για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πουρής, Μουρκάκης, Γεωργίου, Τελκίνσκι, Μίνγκας και οι τραυματίες Σκάγκλια και Βελέτης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τόλιος, Ζαφείρης, Μπριλάκης, Γιώτας, Χρήστου, Μπουκουβάλας, Σαρακατσάνος, Ιακωβάκης, Μπακομήτρος, Ριζογιάννης, Σαββίδης, Κόρμπος, Μανουσάκης, Ρούσεφ, Ουέλινγκτον, Στεπάνοβιτς, Ένοκ και Κοντογουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου