Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Πέσε κάτω» φώναζε ο πάγκος του ΟΦΗ!


«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, καθώς οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν τίποτα απολύτως, αλλά και ο ίδιος ο Βεζυρίδης βρισκόταν σε σύγχυση για το πού ακριβώς χτυπήθηκε αφού μία διαμαρτυρόταν για κάκωση στον θώρακα, μία για χτύπημα στα πλευρά. Αλλού πάλι ο τραυματισμός είχε γίνει εσωτερικό αιμάτωμα, ενώ άλλη στιγμή είχε ζαλάδες και πάει λέγοντας. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Και δεν είναι μόνο αυτό. Το βίντεο του αγώνα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, καθώς εκτός του ότι δεν καταφέρνει τελικά να τον χτυπήσει ο «ανεγκέφαλος» αυτός οπαδός, παρά μόνο παίζουν «χεριές», ο ίδιος σαστίζει μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια γυρίζει προς τον πάγκο της ομάδας του, ο οποίος με νοήματα τον παροτρύνει να πέσει στο χόρτο για να διακοπεί το παιχνίδι! Ωστόσο μέχρι να καταλάβει ο Βεζυρίδης τι ακριβώς νοήματα του έκαναν, είχε περάσει πολύτιμος χρόνος και το θέαμα θα ήταν ακόμα πιο γελοίο αν σωριαζόταν με τεράστια χρονοκαθυστέρηση!
Από εκεί και μετά ακολούθησαν οι γνωστοί θεατρινισμοί στα αποδυτήρια και η απαίτηση ουσιαστικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς από τη στιγμή που ο διαιτητής δεν τον απέβαλε έγκαιρα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο οποίος σημειοτέον "ψαχνόταν" από την πρώτη μέρα (σ.σ. στο αεροδρόμιο) να πάρει την ομάδα και να φύγει, να οδηγήσει τον αγώνα σε οριστική διακοπή.
Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και μία άκρως πολιτικάντικη επερώτηση του βουλευτή Αυγενάκη του Ηρακλείου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, γιατί δεν διακόπηκε το ματς από τη στιγμή που κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα παικτών και υπήρξε πολύ σοβαρός τραυματισμός του Βεζυρίδη. Δηλαδή ο βουλευτής του κόμματος της κας Μπακογιάννη κατάφερε να κάνει και τηλεδιάγνωση!
Φυσικά σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αναιρούν ότι η εισβολή υπήρξε και ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά αυτό να γίνει με βάση τα πραγματικά και όχι τα φανταστικά περιστατικά.

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου