Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: Κατατέθηκε η ένσταση


Την Τετάρτη (12/1) το πρωί ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, κατέθεσε στην Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Κρητικής ΠΑΕ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Με την ένσταση αυτή ο ΟΦΗ ζητά την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα των Ιωαννίνων, από την στιγμή που ο αγώνας ολοκληρώθηκε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε ότι έχει να κάνει με το τελικό σκορ και τους βαθμούς της νίκης του αγώνα.

Σκληρή ανακοίνωση και συνάντηση οι οργανωμένοι
Μετά τα τελευταία γεγονότα και την παραίτηση του Νίκου Μαχλά από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών Συνδέσμων του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται τόσο εναντίων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα , όσο και τον πολιτικών προσώπων της Κρήτης ενώ τα βέλη τους σημαδεύουν και τους επιχειρηματίες του νησιού “που άφησαν μόνο το Νίκο Μαχλά”.
Ακόμη εξαπολύουν επίθεση κατά του προέδρου του ΠΣΑΠ Στέλιου Γιαννακόπουλου καταλογίζοντας του αδράνεια στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο των “Ζωσιμάδων” ενώ καλούν όλο τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο γήπεδο.
Εξάλλου θα συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης (12/1) προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.  Η συνάντηση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας υπάρχει έντονος αναβρασμός και προβληματισμός μετά τα τελευταία γεγονότα και μάλιστα γίνονται σκέψεις για μαζικές κινητοποιήσεις.  Η μορφή των κινητοποιήσεων αυτών θα αποφασιστεί στο κρίσιμο ραντεβού που θα έχουν οι φίλαθλοι του συλλόγου. 

Ι. Ρούσεφ: «Έρχομαι στο Ηράκλειο»
Παρά την μεγάλη αναταραχή που υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο μετά την παραίτηση του Νίκου Μαχλά από την προεδρία του συλλόγου τα μεταγραφικά ζητήματα της Κρητικής ομάδας φαίνεται να προχωράνε κανονικά.
Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως και από τις δηλώσεις του Ιβάν Ρούσεφ στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 με τον παίκτη να τονίζει ότι «βρίσκομαι στην Αθήνα για να πάρω σε 2-3 ώρες στα χέρια μου το χαρτί της λύσης της συνεργασίας με τα Τρίκαλα και την Τετάρτη (12/1) το βράδυ θα πετάξω για το Ηράκλειο"
Πέρα από την μεταγραφή του Ρούσεφ που μετά τα λεγόμενα και του ίδιου του παίκτη θεωρείται πλέον και τυπικά τελειωμένη ο ΟΦΗ βρίσκεται αγκαλιά και με την απόκτηση του Δημήτρη Ιωάννου από την Κέρκυρα.
Οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν και όλα δείχνουν ότι αυτός ο "γάμος" δεν θα χαλάσει παρά την αρχική αντίρρηση των "Φαιάκων" και του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να μην φύγει ο παίκτης από την Κέρκυρα. 

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου