Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την ανοδική τους πορεία θέλουν να συνεχίσουν οι Βοιωτοί και να πλησιάσουν τη 2η θέση στους πέντε βαθμούς. Πώς θα γίνει αυτό; Αν επικρατήσουν στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του Παναιτωλικού. Οι 8 σερί νίκες στο γήπεδό τους δείχνουν ότι διανύουν περίοδο φόρμας και η συνταγή κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου δεν θα αλλάξει.
Η ομάδα της Λιβαδειάς έπιασε τον ΟΦΗ στην 4η θέση χάρη στο νέο τρίποντο που σημείωσε απέναντι στα Τρίκαλα. Η επικράτηση αυτή συνοδεύτηκε με τρία γκολ και βοήθησε ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το κλίμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναιτωλικό.
Ο τεχνικός Βασίλης Βούζας θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον αμυντικό Τριποτσέρη (18 συμ./1). Αντίθετα, ο μεσοεπιθετικός Μπάρκογλου (17 συμ./6) έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, όπως και ο αμυντικός Ζαπρόπουλος (11 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Αλεξίου – Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Πόποβιτς – Ντιμπαλά, Ζουρούδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Επειτα από πάρα πολύ καιρό τα «καναρίνια» απέκτησαν συγκάτοικο στη 2η θέση. Ο Διαγόρας χάρη στη νίκη του κόντρα στη Δόξα Δράμας έπιασε την ομάδα του Αγρινίου και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους «κυανοκίτρινους» προκειμένου να πάρουν τουλάχιστον τον πόντο στη Λιβαδειά. Στα δύσκολα, άλλωστε, ο Παναιτωλικός καλείται να δείξει τα δόντια του και να κάνει το άλμα για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα, όμως στην επιστροφή στο γήπεδό της ξέσπασε σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Το 4-0 ήταν η πιο ευρεία νίκη της σεζόν και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού βοήθησε πολύ να βελτιωθεί το κλίμα λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Ο Παναιτωλικός δεν θα έχει στο πλευρό τον κόσμο του, αφού ο Λεβαδειακός δεν έδωσε εισιτήρια. Αντίθετα, στη διάθεση του Τεννέ θα βρίσκονται ο αμυντικός Παλαιολόγος (15 συμ.) και ο μέσος Γκούνκελ (15 συμ./1) που επιστρέφουν από τιμωρίες. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος χαφ Μουμίν (17 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-1-4-1): Τζενάμο - Παλαιολόγος, Γκόλιας, Εντζενγκουέλε, Βούκοβιτς – Δέντσας – Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Παππάς, Γκούνκελ - Γκούρμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ που έχουν φτάσει οι Βοιωτοί θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες κατάληψης της 2η θέσης. Μετρούν οκτώ σερί νίκες και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φεύγουν νικητές από ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναιτωλικό. Το ματς θα είναι αμφίρροπο και η αποστολή τους δύσκολη δεδομένης της απουσίας του Μπάρκογλου. Μόνος απών ο χαφ Μουμίν για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι στα τελευταία εκτός έδρας ματς δεν πείθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου