Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν αποτελεί ο Γκουέι για τον ΟΦΗ παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναιτωλικό


Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Μαρκ Γκουέι, καθώς τη Δευτέρα (31/01) το μεσημέρι, ο 30χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα.
Το "διαζύγιο" των δυο πλευρών επισημοποιήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση από τον "Όμιλο", η οποία αναφέρει: "Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Μαρκ Έρικ Γκουέι.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Γκουέι για τη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".
Ο Ιβοριανός επιθετικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Εθνικό Αστέρα έναντι του ποσού των 55 χιλ. ευρώ (συν το ΦΠΑ) και από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας, έδειχνε ότι θα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι και αιχμή του δόρατός της για την επίθεση. Κι αυτό φάνηκε από την 4η αγωνιστική κι έπειτα, όπου ο πρώην πλέον άσος των Κρητικών άρχισε να "ματώνει" τα αντίπαλα δίχτυα.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και τις έξι φορές που ο Γκουέι έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, η ομάδα κέρδιζε. Όλα τα γκολ του δηλαδή μεταφράστηκαν σε βαθμούς για την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια στα οποία σκόραρε ο Ιβοριανός άσος:

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ιωνικός-ΟΦΗ 1-2
(7’ Αρβανίτης / 8’ Γιακούμπου, 27’ Γκουέι)
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ-Διαγόρας 2-0
(54’ Ουκάρ, 69’ Γκουέι)
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίκαλα-ΟΦΗ 0-1
(49’ Γκουέι)
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 2-1
(62’, 75’ Γκουέι / 57’ Μαρκόφσκι)
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ-Πανθρακικός 2-1
36’ Γκουέι, 90’ Αγρίτης / 4’ Ζησόπουλος)

Λίγο πριν από το τέλος του δεύτερου γύρου πάντως, ο Γκουέι έχασε την θέση του στην ενδεκάδα από τον Βλόνταρτσικ, ο οποίος μολονότι δεν είχε τόσο συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, δεν έβγαινε από το βασικό σχήμα. Αυτό ίσως προμήνυε ότι ήταν η αρχή του τέλους για την παρουσία του Ιβοριανού στην ομάδα.
Στα τελευταία παιχνίδια, ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός αποστολής, ενώ στην ομάδα ήρθε ένας ακόμα επιθετικός, ο Καμπάνταης. Έτσι, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και αποδεσμεύσεων, έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ. Στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε εισέπραξε 28 χιλ. ευρώ, ενώ του οφείλονται ακόμα 1.800. Σαν όρος για την αποδέσμευσή του είναι και το να μην πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Λεβαδειακού.

Στον Παναιτωλικό ο Γκουέι

Ο Μαρκ Γκουέι είναι ο εκλεκτός του Παναιτωλικού για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, και πρώτος σκόρερ στη Β' Εθνική την προηγούμενη περίοδο με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, θ' αγωνίζεται για τους επόμενους 6 μήνες στο Αγρίνιο με προοπτική ανανέωσης.
Ο Μαρκ Γκουέι θα συναντηθεί στην Αθήνα με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Μάκη Μπελεβώνη, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Μετά από τη συνάντηση θ' αναχωρήσουν για το γήπεδο της Λιβαδειάς έτσι ώστε να παρακολουθήσουν το ντέρμπι Λεβαδειακού-Παναιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου