Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΟΦΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – Καλλιθέα 0-0

* Απουσιάσει η ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Καλλιθέας με αντίπαλο τον ΟΦΗ (3-0-3).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ματς ζωής ή θανάτου θα δώσει η αθηναϊκή ομάδα κόντρα στους Κρητικούς. Επειτα από την ισοπαλία του Ιωνικού με τον Εθνικό Αστέρα η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής αυξήθηκε στους 8 πόντους και οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.
Η Καλλιθέα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Λουκά Καραδήμο και κατάφερε να φύγει από την Καισαριανή με τον πόντο. Το αποτέλεσμα αυτό τη βοήθησε να τονώσει το ηθικό της. Ετσι, όλοι ελπίζουν ότι κόντρα στον ΟΦΗ η τύχη θα είναι με το μέρος τους και δεν θα χάσουν ένα ακόμα ματς στις λεπτομέρειες.
Ο αμυντικός Κισκαμπάνης (14 συμ./1) θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, όμως είναι αμφίβολος ο αμυντικός Ηρακλής (18 συμ.), ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Μανιάτης – Αρκούδας, Τζωρμπατζάκης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης - Καλτσάς, Τεγούσης, Φαμπίνιο, Πλατέλλας, Ντακόλ - Μουρατίδης.
ΟΦΗ: Άλλο αποτέλεσμα για τους Κρητικούς δεν υπάρχει. Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται στο Ελ Πάσο να πάρει το πρώτο τρίποντο έπειτα από πέντε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, γιατί διαφορετικά θα δει τον στόχο της απευθείας ανόδου να σβήνει οριστικά. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Νίκο Αναστόπουλο και ο ίδιος γνωρίζει ότι αν οι «μελανόλευκοι» στραβοπατήσουν, τότε είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να αποτελέσει παρελθόν.
Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση ο ΟΦΗ βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί χάρη στο πάθος τους πέτυχαν την ανατροπή και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Η διοίκηση κόντρα στα σενάρια στήριξε τον Αναστόπουλο, αλλά περιμένει άμεση ανάκαμψη.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για την τεχνική ηγεσία, αφού τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Κιάσσος (18 συμ.), Μπερτέν (16 συμ.), ενώ ο επιθετικός Γκουεϊ (16 συμ./6) αποκλείστηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, στην Αθήνα ταξίδεψαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο μέσος Τάντιτς και οι επιθετικοί Καμπάνταης, Παπουλής.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Χαριτωνίδης – Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Ρούσεφ – Αγρίτης, Τάντιτς, Βλόνταρτσικ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία οι ουραγοί της βαθμολογίας έχουν χάσει όλα τα ματς με τους πρωτοπόρους στις λεπτομέρειες. Από την άλλη ο ΟΦΗ εμφανίζεται ασταθής εκτός έδρας στα τελευταία ματς. H ομάδα του ΟΦΗ μετρά πέντε ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Εκτός πλάνων οι βασικοί αμυντικοί Κιάσσος, Μπερτέν και ο επιθετικός Γκουεϊ. Αργεί να γίνει η ζημιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου