Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (+Video)


1ος   ΓΥΡΟΣ: Δόξα Δράμας – Διαγόρας 2-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι Ροδίτες φλερτάρουν με την 2η θέση, αφού αγωνίζονται μία ημέρα νωρίτερα από τον Παναιτωλικό που θα δοκιμαστεί στη Λιβαδειά. Οι «κυανέρυθροι» βλέπουν ως πρόκληση τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ποντάρουν στο αήττητο της έδρας τους και θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Η κούραση από τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν δεδομένη, όπως και τα πολλά προβλήματα απουσιών. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ρόδου έδειξε και στη Φυλή τα «δόντια» της, επικρατώντας δίκαια του Θρασύβουλου. Πανηγύρισε την 6η νίκη μακριά από το γήπεδό της, παραμένει στο κυνήγι της 2ης θέσης, αλλά ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης υποστήριξε ότι στόχος παραμένει η σωτηρία.
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του αμυντικού Χατζόπουλου (15 συμ.) που είναι τιμωρημένος. Εξέτισαν τις ποινές τους ο αμυντικός Σκόνδρας (9 συμ.), ο μέσος Ζλάτκοβιτς (14 συμ./1) και ο επιθετικός Ταραχούλσκι (15 συμ./6).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Ταμπάσης – Σκόνδρας, Πλάτανος, Σαλαμαστράκης, Προβατίδης – Αγκιριμπά, Σπάρταλης – Γεωργίου, Ζλάτκοβιτς, Ρέγες – Ταραχούλσκι.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Το αήττητο καρέ συμπληρώθηκε με την πιο άνετη νίκη της σεζόν απέναντι στον Ιωνικό (5-1) και πλέον οι «μαυραετοί» ταξίδεψαν… φουριόζοι στη Ρόδο για να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να σχεδιάζουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.
Για πρώτη φορά έπειτα από την επιστροφή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία η Δόξα Δράμας πανηγύρισε τρεις σερί νίκες. Δείχνει σταθερότητα και η διοίκηση φρόντισε να την ενισχύσει σημαντικά. Στο ρόστερ προστέθηκε και ο επιθετικός Ντε Φαρία (15 συμ./6), που ήρθε από τον Ιωνικό, με αποτέλεσμα η γραμμή κρούσης να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Εξάλλου, ο φορ Μαρκόφσκι (19 συμ./13) έχει φροντίσει να σκοράρει στα τρία τελευταία ματς με τον Διαγόρα και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει την Κυριακή.
Το μόνο όνομα στο απουσιολόγιο του Γρηγορίου είναι ο αμυντικός Καρακώστας (16 συμ./3).
Πιθανή σύνθεση (4-1-4-1): Τοπαλίδης – Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Πακάλτσης – Λίμα – Μοσχάκης, Χλωρός, Γκονζάλες, Χατζηπαντελίδης – Μαρκόφσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Διαγόρας έχει τη μοναδική ευκαιρία να πιάσει τη 2η θέση και όπλο του είναι η έδρα στην οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Αντίπαλός του η ανεβασμένη Δόξα. Με τρεις διαδοχικές νίκες οι «μαυραετοί» έχουν πάρει τα πάνω τους, ενώ φρόντισαν να ενισχυθούν στη χειμερινή περίοδο. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι αμφίρροπη.

1ος   ΓΥΡΟΣ: Δόξα Δράμας – Διαγόρας 2-0 (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου