Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: Τα μάζεψε και έφυγε ο Ψωμάς


Ούτε μία μέρα γαλήνης και απανεμιάς δεν μπορεί να βιώσει πλέον ο ΟΦΗ και το χθεσινό... μενού περιελάμβανε το ξαφνικό «αντίο» του Μανόλη Ψωμά. Μετά τα γεγονότα στα Γιάννενα, την παραίτηση του Μαχλά και το μεμονωμένο πλην σοβαρό περιστατικό της καταστροφής στο Ηράκλειο αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή «φορούσε» πινακίδες που μαρτυρούσαν προέλευση από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, μία ακόμη αιφνίδια αποχώρηση αναστατώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Βάσει έγκυρων πηγών, ο Ψωμάς είχε από την Πέμπτη προϊδεάσει συμπαίκτες και προπονητή για την απόφασή του. Και αυτή δεν αφορούσε μόνο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και την άμεση αποχώρησή του από το Ηράκλειο, αφού ήδη έχει μαζέψει τα πράγματά του.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο έμπειρος κεντρικός στόπερ επικαλέστηκε προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους, με βασική αφορμή τα πρόσφατα λαϊκά δικαστήρια στο «Νίκος Καζαντζάκης».
Ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ έμεινε... ξερός με την εξέλιξη και, όπως προκύπτει από άτομα του στενού του περιβάλλοντος, απάντησε στον ποδοσφαιριστή ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει την ελευθέρας του μόνο εφόσον φέρει πρόταση από άλλο σύλλογο. Βέβαια, η ανταπάντηση από πλευράς ποδοσφαιριστή έρχεται με υποβολή προσφυγής, ώστε να κερδίσει την ελευθέρας του και τα δεδουλευμένα.
Λεβαδειακός και Δόξα
Η φημολογία, πάντως, η οποία αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα ανέφερε ότι ο Λεβαδειακός θα έβλεπε με καλό μάτι την απόκτηση του πολύπειρου οπισθοφύλακα, ενώ πρόταση θα κάνει και η Δόξα Δράμας. Η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς, καθώς μετά τη φυγή του Ψωμά, ο Αναστόπουλος έχει ως καθαρόαιμους στόπερ εν όψει Βέροιας μόνο τους νεαρούς Χαριτωνίδη και Ζαχαράκη, καθώς ο Μπερτίν είναι τιμωρημένος. Οσο για την αναγκαία ενίσχυση στην άμυνα; Ηδη από χθες το βράδυ ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Παναγιώτη Κορδονούρη, ο οποίος θα φύγει από την Παναχαϊκή.
Στο μεταξύ, η ΕΠΣ Ηρακλείου αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για χθες συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο. Πάντως, το αυριανό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» θα πάρει χαρακτήρα συλλαλητηρίου, ενώ οι οργανωμένοι θα επιδιώξουν στο περιθώριο αυτού να συγκεντρώσουν τα χρήματα αποκατάστασης των ζημιών στο ΙΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου