Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (+Video)


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Football League, μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παππάς άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες και οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν με τον Φουρτάδο. Διαμαρτύρονται στον Παναιτωλικό για μη τήρηση του Fair Play στο γκολ. Ένταση πριν τον αγώνα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League, μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Αγρινίου. Με τον βαθμό που πήραν οι ομάδες παρέμειναν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Superleague.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να σημειώσει ένα ωραίο γκολ με τον Χάρη Παππά στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους Γιαννιώτες που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 69' λόγω αποβολής του Τάσου Πάντου να ισοφαρίζουν με τον Φουρτάδο στο 75' ένα γκολ που προκάλεσε γενική σύρραξη και συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Ο λόγος ήταν πως, αρχικά ο Παππάς ενώ ήταν στην επίθεση για τον Παναιτωλικό, πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, διότι είχε πέσει στο έδαφος, ο Μουνίν, παίκτης του Παναιτωλικού. Ο Ντάσιος έκανε από την άμυνα του ΠΑΣ μια βαθιά σέντρα προς την εστία του Τζενάμο θέλοντας να τηρήσει το  Fair Play, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού σταμάτησαν με τον Φουρτάδο να παίρνει την μπάλα να μπαίνει στην περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Αυτό έκανε έξαλλους τους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Φουρτάδο, διαμαρτυρόμενοι πως δεν τήρησε το Fair Play.

Ένταση δεν επικράτησε μόνο στο γκολ, αλλά και πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, είκοσι λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού συνεπλάκησαν μεταξύ τους και με τους άνδρες των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα, έκαναν χρήση χημικών, για να σταματήσουν οι αψιμαχίες, ενώ στην συνέχεια οι δύο πρόεδροι των ομάδων Κωστούλας και Χρστοβασίλης πήγαν προς τους φιλάθλους και συνέστησαν να τηρήσουν την τάξη αποφεύγοντας τα επεισόδια και έτσι τα πράγματα ηρέμησαν. 'Ένταση πάντως επικράτησε και μετά την λήξη του αγώνα, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Πάντως, οι δύο ομάδες απέδειξαν με το υλικό που διαθέτουν και το ποδόσφαιρο που παίζουν πως δίκαια είναι οι καλύτερες της κατηγορίας και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Τόσο, ο Παναιτωλικός, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο στην Superleague.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής/ Βοηθοί: Παπαπέτρου (Αθηνών)/ Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Χαρίτος (Αθηνών)

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57' Δέντσας), Μπαϊκαρά (83' Γκουεί), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (71' Καούνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46' Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65' Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46' Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.

Κίτρινες κάρτες: Γκούρμα (45', Παναιτωλικός), Παλαιολόγος (75', Παναιτωλικός), Μουμίν (66', Παναιτωλικός) - Ντάσιος (44', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (65', ΠΑΣ Γιάννινα)

Κόκκινες κάρτες: Πάντος (69', ΠΑΣ Γιάννινα)

Σκόρερ: Παππάς (22', Παναιτωλικός)- Φουρτάδο (75', ΠΑΣ Γιάννινα)

Μπήκαν δυνατά οι Αγρινιώτες

Μπροστά σε 6.000 φιλάθλους, από τους οποίους οι 250 ήταν του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους.

Στο 6ο λεπτό, μετά από ωραία πάσα του Μπαϊκαρά στον Βούκοβιτς ο τελευταίος  αριστερά μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, αλά έδιωξε με τα πόδια ο Κηπουρός. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 11' και ήταν "διπλή".

Αρχικά μετά από σέντγρα από δεξιά, ο Κώτσιος μέσα από την περιοχή έκανε την κεφαλιά και ο Τζενάμο έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κειτά έκανε την κεφαλιά με τον Μπαικαρά να διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα.

Στο 13', ο Παλαιολόγος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Παππάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κηπουρός ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα (23'), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χάρης Παππάς έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, μπήκε στη περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού για να κάνει το Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Στο 32', ένα μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι δεν ανησύχησε τον Τζενάμο, ενώ στο 42', ο  Γκούρμα έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Παππάς μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Ντάσιος με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισορροπεί το παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48', ένα σουτ του Κυριάκου, μπλόκαρε ο Τζενάμο.

Στο 60', ο Τζάνης μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο Παλαιολόγος να διώξει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ.

Και φτάσαμε στο 75', όπου έγινε η φάση του αγώνα. Ο Μουμίν που βρισκόταν στην επίθεση για τον Παναιτωλικό, πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού, χώρου διότι ήταν στο έδαφος ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Ντάσιος θέλοντας να τηρήσει το Fair Play, από την πλευρά του ΠΑΣ, έκανε από την άμυνα την βαθιά μπαλιά προς την εστία του Τζενάμο, οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν σταματήσει και ο Φουρτάδο πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού να πέφτουν πάνω στον Φουρτάδο, διαμαρτυρόμενοι πως δεν τήρησε το Fair Play.

Το παιχνίδι άρχισε και πάλι μετά από πέντε λεπτά διακοπής με τον Παναιτωλικό να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Στο 80' ένα σουτ του Θεοδωρίδη απέκρουσε ο Κηπουρός, ενώ στο 89΄ από το σουτ του Παλαιολόγου η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι τον αγώνα καθώς ο Φορτάδο τραυματίστηκε στο 80' (κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο) και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα μετά το τέλος του αγώνα καθώς έπεσαν αλλεπάλληλα κανογόνα από τους οπαδούς του Παναιτωλικού και η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσει. Ίδιο σκηνικό και στην αίθουσα Τύπου.
Επίθεση στους Γιαννιώτες δημοσιογράφους έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Σωκράτης Τσιάρας.


Το φιλμ του αγώνα

-2΄κεφαλιά του Ενζεκουέλε έδιωξε ο Βάντερσον στην γραμμή του τέρματος 
-6΄σέντρα του Μπαικαρά στον Βούκοβιτς ο οποίος σούταρε αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε καταπληκτικά 
-11΄κτύπημα φαουλ από τον Ντεβισέντι κεφαλιά του Κώτσιου έδιωξε δύσκολα ο Τζενάμο σε κόρνερ 
-17΄κόρνερ του Ντεβισέντι κεφαλιά του Μπακαγιόκο λίγο αουτ 
-22΄καλός συνδιασμός Κειτά -  Πατσατζόγλου σούτ του τελαυταίου εδιωξε σε κόρνερ η άμυνα του Παναιτωλικού 
-24΄μετά από ξαφνική επιθετική ενέργεια του Παππά κάνει το 1-0  
-31΄καλή εναλλαγή της μπάλας από Μπακαγιόκο στον Ντεβισέντι αυτός έκανε λάθος επιλογή να σουτάρει ενώ υπήρχε αμαρκάριστος δεξιά του ο Φουρτάδο  
-35΄κεφαλιά πάσα του Μπακαγιόκο στον Ανδράλα πριν σουτάρει αυτός πρόλαβε ο Κούσας σε κόρνερ
-39΄σκληρό μαρκάρισμα του Ρότσα στον Βάντερσον υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και του Κώτσιου για σκληρό παιχνίδι
ημίχρονο  
-50΄Ο Θεοδωρίδης  έκανε το κόρνερ κεφαλιά του Ενζεκουέλε λίγο αουτ
- 61΄σε καλή θέση ο Τζάνης  μέσα στην περιοχή δεν πρόλαβε να σουτάρει ,  έδιωξε η άμυνα του Παναιτωλικού σε κόρνερ 
- 62΄κόρνερ από τον Ντεβισέντι κεφαλιά του Κώτσιου αουτ
-68΄σε μαρκάρισμα του Γκούρμα και επιθετικό φαουλ ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Πάντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φαουλ 
- 75΄ μπροστινή μπαλιά του Κώτσιου στην περιοχή του Τζενάμο ο Φουρτάδο τρέχει και σουτάρει κάνοντας το 1-1 ενώ οι πάικτες του Παναιτωλικού διαμαρτύρονται οτι δεν τηρήθηκε το Φαιρ Πλει
- 85΄αντικείμενα που πέσανε από την κερκίδα προς τον πάγκο του ΠΑΣ τραυματίστηκε ο Φουρτάδο 
+ 4΄καθυστερήσεις 
λήξη του παιχνιδιού 

Video με τα γκολ του αγώνα




Video με την είσοδο των ομάδων, φάσεις και γκόλ




Ένταση υπήρξε και στη συνέντευξη Τύπου και από την πλευρά του ΠΑΣ ζητήθηκε συγγνώμη για το γκολ του Φουρτάδο στο οποίο δεν τηρήθηκε το φερ πλέι.


Video με δηλώσεις απο τη συνέντευξη τύπου των προπονητών 




 Video με τις δηλώσεις των παικτών απο τη συνέντευξη τύπου



Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στεφάν Ντεμόλ (Προπονητής ΠΑΣ): «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την διοίκηση, τον πρόεδρο και από όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μίλησα με τον Φουρτάδο και θέλει να εκφράσει την συγγνώμη του σε όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο».
Ερωτηθείς για το αν μπορούσε να κάνει κάτι για να διορθώσει το... λάθος, υποστήριξε: «Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό». 
Για το αν είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Φουρτάδο, ανέφερε: «Δεν έχουμε τηλέφωνο στον πάγκο». 
Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρω, ίσως σήμερα ο Παναιτωλικός να ήταν καλύτερος».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, που είχε αναφέρει «τσίρκο» το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ήταν προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Βαζάκα. Μετάνιωσα για αυτά τα λόγια». 
Για το αν είχε μετά το τέλος του αγώνα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Δεν μίλησα και δεν είδα τον πρόεδρο». 
Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ισοφάριση των Γιαννιωτών, υποστήριξε: «Θεωρείτε ότι είπα στους παίκτες να κάνουν κάτι τέτοιο; Ανέφερα την απολογία μου. Τι άλλο να πω;»
Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού): «Κάνω αυτό το επάγγελμα γύρω στα 25 χρόνια. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι ο ηθικός νικητής της αναμέτρησης. Εκείνο που με παραξένεψε δεν ήταν το λάθος του Φουρτάδο, αλλά η συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών. Ίσως να μην το κατάλαβε. Αλλά η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν άσχημη. Εμείς στην αρχή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στην συνέχεια, η ομάδα μου έχασε την αυτοσυγκέντρωση. Είναι άσχημο γιατί με μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα είχαμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. 
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ηρεμήσω την ομάδα, γιατί έκλαιγαν στα αποδυτήρια και όλοι μαζί με εσάς χρειάζεται η ομάδα χρειάζεται την ηρεμία. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω μια καλή κουβέντα για αντίπαλο. Θεωρώ ότι ήρθαν στο Αγρίνιο και μας κλέψαμε. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό».
Ερωτηθείς για το τι θα έκανε αν ήταν στην θέση του Στεφάν Ντεμόλ, απάντησε: «Θα έλεγα σε παίκτη μου να αφήσει να βάλει γκολ».
Τάσος Πάντος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Σέβομαι απόλυτα την πορεία και το ήθος του κ. Τεννέ. Επειδή εκπροσωπώ τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι κανένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει απόφαση και να παίξει με την ιστορία της ομάδας. Είναι αλλουνού δουλειά για δώσει εντολή να βάλει κάποιο γκολ. Αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την εξέλιξη ενός ματς είναι ο πρόεδρος. Εγώ προσωπικά λυπάμαι για το γεγονός που βάλαμε ένα γκολ που δεν τηρήθηκε το φερ πλέι. Νόμιζαν ότι το έκανε επίτηδες, αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία των παικτών. Να ζητήσω συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού». 
Τέλος, για το τι θα περίμενε από την αντίπαλη ομάδα, αν είχε δεχθεί ένα γκολ η ομάδα του, τόνισε: «Αυτή την στιγμή καταλαβαίνω την συμπεριφορά όλων στον Παναιτωλικό. Αλλά αν σας έλεγε ο προπονητής αφήστε την μπάλα να περάσει, τι θα κάνατε; Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε κάποια πρωτοβουλία».
Λουίτζι Τζενάμο (ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού): «Χριστοβασίλη είσαι περήφανος για αυτό που έκανες σήμερα; Σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, ο κ. Αγγελής, κ. Τάτσης και ο κ. Ντεμόλ αμαύρωσαν την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου. Έχει δίκαιο ο συνάδερφος. Οι παραπάνω τέσσερις κύριοι έγραψαν ιστορία αρνητική, με την σειρά που τα λέω. Για τον Φουρτάδο να πει στον μάνατζέρ του να αλλάξει χώρα γιατί τον Αύγουστο μπορεί κάπου να τον πετύχουμε». 
 
Συγγνώμη για τη μη τήρηση του φερ πλέι ζητά και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ζητά συγγνώμη από τον Παναιτωλικό για τη μη τήρηση του φερ πλέι στη φάση που πέτυχε το γκολ ο Φουρτάδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει λαμπρή ιστορία και τιμά την Ήπειρο. Δεν ανήκει ούτε στους παίκτες, ούτε στην διοίκηση. Η σημερινή διοίκηση και ο λαός του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στόχο να κερδίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήνουν καμία σκιά για οποιοδήποτε θέμα.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι όχι μόνο δεν έχουμε κανένα παράπονο, αλλά ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Παναιτωλικού και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά μέχρι την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια αυτού, αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.
Κατά συνέπεια, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και απογοήτευση και ζητούμε ευθέως συγγνώμη γιατί από ασυνεννοησία στον αγωνιστικό τομέα δεν τηρήθηκε το fair play στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα πιστεύει αταλάντευτα. Πόσο μάλλον αφού η συγκεκριμένη φάση προήλθε από τήρηση fair play η οποία τιμά την ομάδα του Παναιτωλικού.
Μακάρι να μπορούσε η διοργανώτρια αρχή να επαναλάβει τον αγώνα. Και προς αυτή την κατεύθυνση την παροτρύνουμε. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε ξανά, ότι είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την ασυνεννοησία που προήλθε και αυτό θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Για όποια απόφασή μας στον τομέα αυτό, η οποία αφορά το εσωτερικό μας, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

Video με επεισόδια πρίν την έναρξη του αγώνα



14 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι σωστά έπραξε ο Φουρτάδο. Δεν ίσχυε το fair play σε αυτή τη φάση, γιατί ο Παππάς πεταξε την μπάλα έξω, αλλά ήταν πεσμένος παίκτης της ομάδας του κάτω και όχι του ΠΑΣ. Το fair play θα ίσχυε εάν ήταν πεσμένος παίκτης του ΠΑΣ κάτω και έβγαζε την μπάλα έξω ο Παππάς του Παναιτωλικού!!!
    Κακώς ζητήσανε συγνώμη!!!! Μιά χαρά έπραξες Φουρτάδο!!!!Σωστός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KARIOLIA SVISTE TA SXOLIA ALLA I ISTORIA EGRAPSE POSO ANITHIKI , ILITHIOI , MALAKES , KATRAGIOZIDES EISTE !!!

    OXI OTI DEN TO KSERAN ALLA TOUS TO KSANA THIMISATE !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ARGISEM MALAKA NA TO SVISIS !!!!
    ANTE PAME PAGOURI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pro7ZY-Xab8
    ANTE MALAKA AKOMI NA TO SVISIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=3O2Y26vcluE&feature=player_embedded

    DITE APO TO 7o LEPTO KAI META TON PEKTI SAS KAI XARITETON !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIA TIN APELEFTHEROSI SAS TO 1913 GIATI TO SVINETE ???
    AFTI DEN EINAI I ALITHIA ????
    MEXRI TO 1913 DENN IPAGOSASTAN STIN OTHOMANIKI AFTOKRATORIA TZADES ????
    SAS TSOUZI TOSO POLI ????
    KAI NA FANTASTIS OTI EXO PARELASI STIN EPETIO SAS KAI SIMPATHOUSA TA GIANNENA ALLA PLEON MONO APEXTHIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκου φίλε, του 12,00μμ, όποιος και να είσαι πρέπει να μάθεις παιδία για να μπορείς να συμπεριφέρεσαι, και να αφήσουμε όλοι, τους φανατισμούς και τον ευτελισμό των σκέψεων και των εκφραζόμενων λέξεων. Στο γήπεδο πηγαίνουμε για να δούμε ένα θέαμα ένα παιχνίδι και όχι να φανατιστούμε και να βρίζουμε, κοίτα μπροστά και μη μένεις στάσιμος με την σκέψη των παππούδων μας. Ότι σχολιάζεις και γράφεις να σκέπτεσαι δυο και τρεις φορές και μετά να ενεργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΤΑΔΟ, ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ FAIR PLAY ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UNFAIR ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ FAIR.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ FAIR PLAY, ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.
    ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ.!!!!!!!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγρινιωτη επειδη το μονο που μας εχεις επιδηξει τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο ειναι ενα κομενο αυτι διαιτητη βουλωσε το επιτελους και φαε το γκολακι του φουρταδο και μη μιλας και πολυ.θες πολλα ψωμια ακομα να φτασεις την δυναμικη του ΠΑΣ και ευτυχως που θ ανεβεις για να καπαρωσεις την τελευταια θεση του χρονου..γιατι μ αυτες τις συνθηκες εισαι ομαδουλα β εθνικης.Και μαγκες του χρονου στους γαυροβαζελους που θα σας κανουν καταληψη το γηπεδο...αλλα εκει θα κανεις την κοτα και το φιλο της καρπαζιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέποντας το video με τα επεισόδια πρίν την έναρξη του αγώνα, θεωρώ τα ευχαριστήρια της ΠΑΕ, αφορούσαν τον Πρόεδρο και μόνο, που δεν άρπαξε τίποτα ψηλές στη κερκίδα που βρισκόταν και όχι τους υπολοίπους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. POSO MALAKES EISATE TELIKA RE PAGOURIA ????
    TI TSOUKSIMO EINAI AFTO POU TRAVATE ???
    PRAGMATIKA TETOIES NIKES DEN TIS THELOUME KAI AS MIN ANEVOUME POTE STI A' ETHNIKI !!!
    EMEIS EXOUME MATHI NA ZOUME APO TON DIKO MAS KOPO KAI MOXTHO (KAI OXI APO XILIADES FOITITES KAI FANTAROUS ) KAI EXOUME MATHI NA TIMAME AFTA POU EXOUME ANAMESA STA PODIA MAS !!!! DEN EIMASTE POUSTAKIA NA ZOUME KANONTAS POUSTIES SAN TIN PROXTHESINI !!!! AFTO POU EGINE KAI AFTO POU LETE FANERONI TI POUSTO-FARA EISTE !!! GI'AFTO LOIPON MIN KOROIDEVETE TOUS ALVANOUS POU FERONTE XRONIA ETSI GIATI EISAI AKRIVOS IDIOI !!!
    KAI MIN KSEXNATE OTI EXEI O KAIROS GYRISMATA !!!
    OSO GIA TON POSOI FILATHLOI TON MEGALON OMADON THA ERTHOUN STO AGRINIO AN KAI OTAN ANEVOUME STIN A' ETHNIKI METRISTE POSOUS XORA TO KLOUVI POU MPIKATE KAI ESEIS KAI THA TO KATALAVETE !!!
    EDO PAGOURIA MOU EIMASTE PANAITOLIKOI KAI TIPOTE ALLO !!
    ALLA MALLON PALI EKS'IDION KRINETE TA ALOTRIA !!!
    DEN PEIRAZI PAGOURIA TOULAXISTON IDE OLOI I ELLADA MESO TV TO POSO "NTOMRA PALIKARIA" EISATE !!!
    MIA ZOI THA SAS KINIGA AFTI I KSEFTILISMENI KINISI TOI KOTSIOU KAI TOU FOURTADO !!!!
    I KARDOUYLA SAS TO KSEROI TO POSO KSEFTILES EISTE !!!
    OUST LAMOGIA , KSEFTILES , LOUGRES , PAGOURADES !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kapote sas thavmaza san tin pio sympathitiki omada eparxias.meta to proxthesino alla kai tin thesi poy pirate san filathloi kai san dioikisi mono misos niotho gi'ayti tin omada kai gia ton kosmo tis.gelaei oli i ellada mazi sas.sas xlevazoyne se oles tis ekpompes.lypamai pragmatika giati i katagogi moy einai apo ipiro.mono oikto gia oloy sas.sas perimenoyn poles omades apo edo kai pera gia na sas paksoyn opos pezete.p o y s t i k a...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως, για να πούμε και την αλήθεια, μετά το μάτς, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!! Φανταστείτε να συνέβαιναν αυτά στο Ηράκελιο, σε παιχίδι με τον ΟΦΗ!!! Ε ρε γλέντια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=10622

    kai oxi mono o PSAP alla oli i ELLADA sas xlevazi !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή