Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Λεβαδειακός – Εθνικός Αστέρας 4-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Από τα παιχνίδια – κλειδιά για την αποφυγή των πλέι άουτ. Η ομάδα της Καισαριανής το γνωρίζει καλά αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει το τρίποντο απέναντι σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους αντιπάλους του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» με μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές μόνο σίγουροι δεν νιώθουν για την αποφυγή των μπαράζ και καλούνται να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, εκεί όπου μετρούν μόλις μία ήττα (1-0) από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα Τρίκαλα ο Εθνικός Αστέρας έπαιζε με παίκτη παραπάνω για μισή και πλέον ώρα, όμως δεν άντεξε την πίεση. Δέχτηκε το γκολ στο 80’ και ισοβαθμεί με τον Αγροτικό Αστέρα στην «καυτή» 12η θέση. Αν επικρατήσει θα αναρριχηθεί στη μέση της βαθμολογίας, όμως θα πρέπει να τα βγάλει πέρα χωρίς τη βοήθεια δύο βασικών του παικτών.
Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Γκαρσία (20 συμ./4) και τον τραυματία επιθετικό Φατιόν (18 συμ.). Αντίθετα, ο μπακ Χωριανόπουλος (17 συμ.) εξέτισε την ποινή του.
Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κοτταράς – Παπαζούδης, Τσιώλης, Τραορέ, Καρατζάς – Σανόκο, Σκάρος, Διαμάντης, Φραντζέσκι – Μπενίσκος, Χανιώτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στραβοπάτημα του Παναιτωλικού και παράλληλη νίκη στην Καισαριανή θα είναι το ιδανικό σενάριο για τους Βοιωτούς προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης. Οι «πράσινοι» είναι μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και ποντάρουν στην κατάσταση που βρίσκονται για να περάσουν από τη δύσκολη έδρα του Εθνικού Αστέρα.
Ο Λεβαδειακός την περασμένη εβδομάδα έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Δράμας άνετα και έτσι συμπλήρωσαν 15 αγωνιστικές με μόλις μία ήττα. Αν επικρατήσουν θα πιάσουν τον ΟΦΗ στην 3η θέση και θα… φουλάρουν για την απευθείας άνοδο. Παρόλα αυτά ο τεχνικός Βασίλης Βούζας θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών.
Ο αμυντικός Κόλτζος (17 συμ.), ο μέσος Ταραλίδης (20 συμ./2) και ο επιθετικός Πόποβιτς (18 συμ./5) είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός βρίσκεται και ο στόπερ Ζαπρόπουλος (11 συμ.). Αποθεραπεύτηκε μεσοεπιθετικός Μπάρκογλου (17 συμ./6).
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Αλεξίου, Λισγάρας – Τάσιτς, Μπεγκόνια, Κοιλιάρας – Ναπολεόνι, Ζουρούδης, Ντιμπαλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική λέει ότι οι Βοιωτοί θα επικρατήσουν. Ωστόσο, οι απουσίες βασικών παικτών και η μία μόλις ήττα του Εθνικού Αστέρα εντός έδρας, μας οδηγεί στην ισοπαλία. Το έργο των φιλοξενούμενων πάντως, δεν θα είναι εύκολο στην Καισαριανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου