Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη στις 16:00 η εκδίκαση της έφεσης – Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πιερικό

Προς το τέλος της φτάνει η περιπέτεια που προκάλεσε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο οπαδός που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον ΟΦΗ και με την ανόητη ενέργειά του την έβαλε σε μπελάδες. Αύριο (Τετάρτη) στις 4 το μεσημέρι θα εκδικαστεί η έφεση ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ προσδοκούν ότι θα μειωθεί αισθητά η πρωτόδικη ποινή, που ήταν 2 αγωνιστικές και 105.000 ευρώ πρόστιμο.
Το πότε θα εκδοθεί η απόφαση, πάντως, είναι άγνωστο, υπάρχει, όμως, χρόνος, αφού ο ΠΑΣ δίνει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μετά από 3 αγωνιστικές, καθώς μεσολαβούν τα εκτός έδρας ματς με Πιερικό και Παναιτωλικό.
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί με μια προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, η προετοιμασία του, ΠΑΣ Γιάννινα για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Football League.
Μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν οι παίκτες προκειμένου να ξεκουραστούν επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με τον Στεφάν Ντεμόλ να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στις ασκήσεις τεχνικής. Για την αναμέτρηση με τους Κατερινιώτες ο Βέλγος προπονητής υπολογίζει κανονικά και πάλι στις αγωνιστικές υπηρεσίες του Πάρη Ανδράλα ο οποίος εξέτισε και την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του.
Από εκεί και πέρα επόμενη προπόνηση για τους παίκτες είναι αύριο το πρωί, ενώ την ίδια μέρα το  μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταβεί στην Πρέβεζα όπου θα παίξει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα (15:30).

Superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου