Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σπάρταλης: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει"

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης μίλησε για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και αυτό που ακολουθεί για τον Διαγόρα, κόντρα στον ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων στην Καισαριανή, καθώς ηττήθηκε από τον Εθνικό Αστέρας, ωστόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο σερί στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σπάρταλη.

Ο παίκτης της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα ήταν καλή και με παίκτη λιγότερο στην Καισαριανή, αλλά πλέον το ματς ανήκει στο παρελθόν, καθώς ακολουθεί ένα ακόμη πιο δύσκολο.

"Στην Καισαριανή κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Ήμασταν όπως είδατε δυνατοί, αποφασιστικοί, σοβαροί στο παιχνίδι μας και για τον λόγο αυτό, όχι μόνο προηγηθήκαμε αλλά και γυρίσαμε το ματς όταν ο Εθνικός Αστέρας πέρασε την πρώτη φορά μπροστά στο σκορ", είπε αρχικά ο Σπάρταλης και πρόσθεσε:

"Να μην ξεχνάμε πώς παίζαμε με δέκα από το 39', γεγονός που συμβαίνει για τρίτο παιχνίδι στην ομάδα μας και θα πρέπει να το δούμε αυτό. Τώρα αφήνουμε πίσω αυτό το άτυχο για μας ματς, για να δημιουργήσουμε ένα άλλο σερί στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογισθεί κανείς τις αποβολές του Πουλόπουλου και του Ζλάτκοβιτς στην Καισαριανή. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να ξεκινήσουμε νέο σερί επιτυχιών".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Διαγόρα είχαν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης για το ματς με τον ΟΦΗ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ζλάτκοβιτς και Πουλόπουλο που αποβλήθηκαν κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

Αντίθετα, θα επιστρέψει στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος ολοκλήρωσε την τιμωρία του και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του.

Τέλος αναμένεται στην Ρόδο και ο τερματοφύλακας Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος αγωνίστηκε με πυρετό στην Καισαριανή. Ο γκολκίπερ του Διαγόρα ζήτησε άδεια και θα επιστρέψει από την Αθήνα την Τετάρτη, για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, έχοντας αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου