Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΟΦΗ: "Καθάρισε" ο Καμπάνταης – Θρίλερ στην Καισαριανή (+Videos)



Ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη και ένα του Αγρίτη νίκησε με 3-1 τον Ιωνικό και επέστρεψε στην τέταρτη θέση (+Video). Ματσάρα στην Καισαριανή, με τον Εθνικό Αστέρα να επικρατεί με 4-3 του Διαγόρα, στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της φετινής σεζόν (+Video).
Με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
 Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ιωνικό με γκολ του Βλάχου στο 12', κατάφερε να κάνει την ανατροπή  με γκολ των Λεωνίδα Καμπάνταη (43', 68'), Ανέστη Αγρίτη (32') και να πάρει τη νίκη με 3-1.
Με το "τρίποντο" αυτό ο ΟΦΗ επέστρεψε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον τρίτο Διαγόρα με τον οποίο αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα στην Ρόδο.
 Από την άλλη ο Ιωνικός που δεν άντεξε πολύ στην πίεση των Κρητικών, παρέμεινε στην 16η θέση με 19 βαθμούς.
 Από εκεί και πέρα, ματσάρα έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, εκεί όπου ο Εθνικός Αστέρας επικράτησε του Διαγόρα με 4-3!
 Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Χανιώτης (7' πεν, 51'), Σκάρος (19') και Μπενίσκος (83'), ενώ για τον Διαγόρα οι Ζλάτκοβιτς (3' πεν.), Ταραχοιύλσκι (31') και Σπάρταλης (33').
 Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 39' λόγω αποβολής του Ζλάτκοβιτς, ενώ στις καθυστερήσεις είδε την κόκκινη κάρτα και ο Πουλόπουλος για χτύπημα εκτός φάσης στο Παριανό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΟΦΗ- Ιωνικός 3-1

Νίκη με ανατροπή και... Καμπάνταη

(32' Αγρίτης, 43', 68' Καμπάνταης- 12' Βλάχος)

Μετά από αρκετό καιρό, ο ΟΦΗ έδειξε με την απόδοσή του -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την απευθείας άνοδο στη Superleague, αρκεί να μην επαναληφθούν λάθη όπως αυτό του Μπούρμπου, ο οποίος έκανε δώρο στον Ιωνικό ένα γκολ από το πουθενά. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης θα έπρεπε να αποβληθεί από τον διαιτητή Νίκα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο (τάκλιν με τα δυο πόδια), όμως ο ρέφερι του χαρίστηκε, βγάζοντας κίτρινη κάρτα.
Μετά το πάγωμα του 0-1 και με τη στήριξη 6.500 χιλιάδων οπαδών τους, οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά μπροστά και με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Παπουλή, Αγρίτη, Καμπάνταη, άρχισαν να πολιορκούν την άμυνα των φιλοξενούμενων.
Μία λάθος υπόδειξη του δεύτερου βοηθού για φάουλ στέρησε στον ΟΦΗ την ισοφάριση, όμως έξι λεπτά αργότερα, ο Ανυφαντάκης... μιμήθηκε τον Μπούρμπο καθώς δεν μπόρεσε να διώξει και ο Αγρίτης στην επαναφορά (μετά την απόκρουση του Θεοδωρόπουλου στο αρχικό σουτ του Παπουλή), ισοφάρισε.
Ένα νέο διαιτητικό λάθος ανέτρεψε τα δεδομένα του παιχνιδιού (το 2-1 έγινε από εξ επαφής προβολή του Καμπάνταη, ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ) και με αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Είχε προηγηθεί το δοκάρι του σκόρερ του Ιωνικού, Βλάχου, στην εκπνοή του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, όμως ο ΟΦΗ κρατούσε σταθερά τα ηνία και όταν ο Καμπάνταης έκανε με κεφαλιά το 3-1 (στο 68'), η "σεμνή τελετή" έλαβε τέλος.
Πέραν της εύκολης εν τέλει νίκης, οι φίλοι της κρητικής ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των νέων αποκτημάτων (Καμπάνταης, Παπουλής, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος), οι οποίοι προσέθεσαν ποιότητα και φρεσκάδα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.
Όσον αφορά στον Ιωνικό, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πάλεψε για ένα ημίχρονο, προηγήθηκε μετά το λάθος του Μπούρμπου και είχε δοκάρι, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε από δυνάμεις και μοιραία ηττήθηκε -για 10η φορά φέτος- από έναν ανώτερο αντίπαλο. Η αποφυγή των πλέι άουτ φαντάζει απίθανο σενάριο για το σύλλογο της Νεάπολης...

Το φιλμ του αγώνα ΟΦΗ - Ιωνικός:

13' ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Μπούρμπου, ο Βλάχος παρεμβαίνει και με κοντινό πλασέ παγώνει το "Γεντί Κουλέ".
26': Ο δεύτερος βοηθός ακυρώνει γκολ του Καμπάνταη για φάουλ στον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο, κάτι που κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται από το τηλεοπτικό ριπλέι.
27': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, ο Θεοδωρόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
32' ΓΚΟΛ: Μετά από λάθος του Ανυφαντάκη, ο Παπουλής σουτάρει και ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει. Στην επαναφορά, η βολίδα του Αγρίτη καταλήγει στα δίχτυα του γκολκίπερ του Ιωνικού.
33': Κοντινό σουτ του Αγρίτη, μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.
43' ΓΚΟΛ: Σέντρα-σουτ του Αγρίτη, ο Καμπάνταης με κοντινή προβολή (από θέση οφσάιντ) γράφει το 2-1. 
45+2': Σέντρα-σουτ του Βλάχου από τα αριστερά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη.
57': Σέντρα-σουτ του Γαλανόπουλου, ο Θεοδωρόπουλος διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
68' ΓΚΟΛ: Φάουλ του Ρούσεφ από τα αριστερά, ο Καμπάνταης με κεφαλιά κλειδώνει τη νίκη για τον ΟΦΗ.
91': Συνεργασία Καμπάνταη-Πίτσου και σουτ του τελευταίου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος (46' Γεωργίου), Χαριτωνίδης, Πίτσος, Βερόν, Κατσικογιάννης (84' Μπουλούτ), Ρούσεφ (79' Ζορμπάς), Παπουλής, Αγρίτης, Καμπάνταης.
Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Χατζής (62' Κυπριανός), Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Ανυφαντάκης, Δελήμπασης, Πολίτης, Πασάς (78' Μανιάτης), Βλάχος, Σπυριδάκης (46' Ερρίκος), Τόμας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκας (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: 14΄Μπούρμπος, 43΄Κατσικογιάννης/17΄Τόμας, 46΄Χατζής

Video του αγώνα ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ [3-1]


Η Συνέντευξη Τύπου

Μίκι Τσίρκοβιτς (προπονητής Ιωνικού): "Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη που πέτυχε. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στον πάγκο του Ιωνικού αλλά και άτυχος γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Αυτά τα παιδιά απέκτησαν μια σημαντική εμπειρία παίζοντας σε αυτό το γήπεδο. Είναι ομάδα πέντε ημερών. Εμείς την Κυριακή παίζουμε το παιχνίδι της χρονιάς".
Το σχόλιο του για τον ΟΦΗ: "Είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει. Έχει σημαντικές μονάδες και αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Έχει όλα τα φόντα με τον πολύ καλό προπονητή, τους παίκτες και τον υπέροχο κόσμο που έχει".
Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής ΟΦΗ): "Σήμερα μπορέσαμε έπειτα από πολύ καιρό να δώσουμε πέραν της ουσίας και ωραίο θέαμα. Είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Σε αυτό βοήθησε και ο Ιωνικός που δεν κλείστηκε πίσω σε καμία περίπτωση. Κερδίσαμε που είναι και το ζητούμενο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που είχαμε μετά το 0-1. Έχουμε να δώσουμε πολλά περισσότερα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πειθαρχία, σοβαρότητα και κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που μετά το 0-1 δεν σταμάτησε να μας δίνει την ώθηση. Συνεχίζουμε για την Δευτέρα".
Για τους νέους παίκτες: "Τα παιδιά που ήρθαν θα δώσουν μια ώθηση και θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου. Είδατε πάλι ότι θα έχουμε απουσίες. Στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να βασίζεσαι σε 11 ή 12 παίκτες. Αυτοί που μπαίνουν, πρέπει να βοηθούν".
Χρήστος Μανιάτης (παίκτης Ιωνικού): "Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα και κάνεις ένα λάθος, τότε το πληρώνεις. Εύχομαι στον ΟΦΗ να εκπληρώσει τους στόχους του".
Μηνάς Πίτσος (παίκτης ΟΦΗ): "Θέλω να σταθώ στην άμεση αντίδραση μετά το γκολ που πετύχαμε. Σε αυτό μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας και τον ευχαριστούμε. Το πιο σημαντικό είναι το ματς της Δευτέρας. Ξέρουμε ότι οι δυνατότητες μας είναι πολύ μεγαλύτερες και τη Δευτέρα έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε".
________________________________________________________________________________

 
Εθνικός Αστέρας- Διαγόρας 4-3

Ματς για γερά νεύρα με μικρο-επεισόδια

(7' πεν, 51' Χανιώτης, 19' Σκάρος, 83' Μπενίσκος- 3' πεν. Ζλάτκοβιτς, 31' Ταραχούλσκι, 33' Σπάρταλης)

Παιχνίδι που θύμισε... Premier League ήταν αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Διαγόρα, στο πρώτο ημίχρονο του οποίου μπήκαν πέντε γκολ και έγιναν ουκ ολίγες ανατροπές.
Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες διαδέχονταν η μία την άλλη και η χαλαρή αμυντική λειτουργία των αμυντικών γραμμών έδωσε την ευκαιρία στους προωθημένους να κάνουν... πάρτι.
Στο 7' το σκορ ήταν ήδη 1-1 μετά τα εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Ζλάτκοβιτς και του Χανιώτη, ενώ στο 19' είχε ήδη σημειωθεί η πρώτη ανατροπή στο ματς μετά την άστοχη έξοδο του Ταμπάση και το κοντινό πλασέ του Σκάρου.
Η απάντηση του Διαγόρα ήρθε μέσα σε ένα δίλεπτο (31'-33') με τους Ταραχούλσκι και Σπάρταλη (εξαιρετική ενέργεια του τελευταίου, με λίγη δόση τύχης, στο γκολ που έκανε το 2-3).
Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Ζλάτκοβιτς στο 39', ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα 12λεπτο και στέρησε από την ομάδα του την αριθμητική ισορροπία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Διαγόρα μαζί με τον Ταραχούλσκι.
Στην επανάληψη, οι ευκαιρίες ελαχιστοποιήθηκαν, όμως αυτή τη φορά, ο Εθνικός Αστέρας ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 52' με τον Χανιώτη.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα και το πείσμα των γηπεδούχων, έφεραν αποτέλεσμα στο 83', το λεπτό δηλαδή που ο Μπενίσκος έγραψε με κεφαλιά-ψαράκι το 4-3, χαρίζοντας μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Καισαριανής.
Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως επεισοδιακό (ο διαιτητής Κουτσιαύτης έβγαλε την κίτρινη κάρτα δέκα φορές από το τσεπάκι του, από τις οποίες οι δύο είχαν αποδέκτη τον Ζλάτκοβιτς) και τελείωσε με την αποβολή του Πουλόπουλου έπειτα από δύο αντιαθλητικά  χτυπήματα, εκ των οποίων το ένα δολοφονικό,  στον Παριανό, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα.
Το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσιαύτη βρήκε στο χορτάρι τον έξω φρενών νυν ποδοσφαιριστή του Διαγόρα και πρώην του Εθνικού Αστέρα, Πλάτανο, να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με τον βρισκόμενο στην απέναντι από τα επίσημα εξέδρα Κώστα Παπαδόπουλο, γιο του μεγαλομέτοχου των γηπεδούχων, και να μη συγκρατείται με τίποτα.
Κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια οι παίκτες του Διαγόρα δέχτηκαν αρκετά «γαλλικά» και κάποια αντικείμενα από φιλάθλους των γηπεδούχων. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μετέφεραν την ένταση και στην εξέδρα, ωστόσο η αστυνομία αλλά και η παρέμβαση ορισμένων που ήταν πιο ψύχραμοι, αποκατέστησαν την τάξη

Το φιλμ του αγώνα Εθνικός Αστέρας - Διαγόρας:

3' ΓΚΟΛ: Ο Διαγόρας ανοίγει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζλάτκοβιτς.
7' ΓΚΟΛ: Ο Εθνικός Αστέρας ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο. Σκόρερ ο Χανιώτης.
19' ΓΚΟΛ: Σε έξοδο που επιχειρεί, ο Ταμπάσης δεν μπορεί να διώξει την μπάλα που καταλήγει στον Σκάρο, ο οποίος -σε κενή εστία- δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-1.
20': Τετ α τετ του Ταραχούλσκι με τον Κοτταρά, ο γκολκίπερ βγαίνει νικητής της μονομαχίας και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
31' ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς, ο Ταραχούλσκι, αμαρκάριστος, με κοντινή κεφαλιά, ισοφαρίζει σε 2-2.
33' ΓΚΟΛ: Ο Σπάρταλης κατεβάζει εξαιρετικά την μπάλα, αδειάζει τον Χωριανόπουλο και με κοντινό πλασέ, ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα του παιχνιδιού.
41': Σουτ του Διαμάντη, η μπάλα κοντράρει στα πόδια του Πουλόπουλου και φεύγει κόρνερ, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταμπάση.
52' ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Χωριανόπουλου, κοντινή προβολή του Χανιώτη και... 3-3.
83' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Άντονι από τα δεξιά, ο Μπενίσκος με κεφαλιά-ψαράκι κάνει το 4-3.
93': Ο Πουλόπουλος χτύπησε δύο φορές εκτός φάσης τον Παριανό με συνέπεια να αποβληθεί.

Oι συνθέσεις:

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Καρατζάς, Σκάρος, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Σανόκο, Φραντζεσκί, Λουάμο (89' Παπαζούδης), Χανιώτης (92' Παριανός), Άντονι.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σαλαμαστράκης, Ρέγιες, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (83' Πλάτανος), Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: 2' Καρατζάς, 17' Άντονι, 36' Φραντζεσκί, 76' Χανιώτης, 95' Παριανός / 4' Πουλόπουλος, 27' Ζλάτκοβιτς, 56' Αγκιρίμπα, 93' Σανόκο
Κόκκινες: 39' Ζλάτκοβιτς, 93' Πουλόπουλος.

Video του αγώνα Εθνικός Αστέρας - Διαγόρας [4-3]


Η Συνέντευξη Τύπου

Πέτρος Ρουτζιέρης (προπονητής Διαγόρα): «Να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό Αστέρα για τη νίκη και να ευχηθώ στον κύριο Παντέλη να πετύχει τους στόχους του. Άλλοι είναι αρμόδιοι να κρίνουν τα πάντα που έγιναν στο γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και τα είδατε όλα. Παραδέχομαι ότι σήμερα δίκαια κέρδισε ο Αστέρας».
Για τα πολλά νεύρα στην αναμέτρηση, υποστήριξε: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Υπάρχουν εντάσεις. Κάποιοι δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους».
Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθν. Αστέρα): «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Αλλά για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές ήταν ακατάλληλο. Είχαμε τα ψυχολογικά αποθέματα και τηρουμένων αναλογιών πήραμε τη νίκη. Οι παίκτες μου είχαν την υπομονή και δικαιωθήκαμε στο τέλος με την προσπάθεια που κάναμε. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν, καθώς είχαμε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη.
Στο τέταρτο φετινό ματς με τον Διαγόρα, μπορέσαμε να πετύχουμε μια καθοριστική νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Τέτοιες νίκες βοηθάνε και ψυχολογικά. Θεωρώ ότι στο τέλος, αυτά που έγιναν, γίνονται στα παιχνίδια Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Μάλιστα, έχουν καλές σχέσεις. Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι καθοριστικό για εμάς».
Λάμπρος Χανιώτης (παίκτης Εθν. Αστέρα): «Η ομάδα μου με την νίκη αυτή έχει ανέβει στην έβδομη θέση. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν δύο με τρεις καλές ομάδες και όλες οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι καθώς οι διαφορές κρίνονται στη λεπτομέρεια. Παίξαμε καλά και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, ενώ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι μετά το γκολ που δεχτήκαμε.
Πιστεύω ότι τα Γιάννενα είναι το μεγάλο φαβορί και μετά έρχεται και ο Παναιτωλικός. Προσωπική μου άποψη είναι ότι και ο Λεβαδειακός βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο αφού έρχεται με μεγάλη ταχύτητα να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Σίγουρα πάμε με άλλο αέρα στα Τρίκαλα. Εχθές βέβαια έκανε ένα τεράστιο διπλό μέσα στη Δράμα, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εμείς θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να παρουμε τους τρεις πόντους».
Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Χριστοφιλέα στο ημίχρονο δήλωσε:
«Στον αγωνιστικό χώρο και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ελέγχεις τα νεύρα σου, όπως και ορισμένοι οπαδοί παρασύρονται λόγω της αγάπαης του για την ομάδα. Δεν υπήρξε κάτι στην φάση του Χριστοφιλέα και νομίζω ότι είναι γελοίο να πέφτεις κάτω μόνος σου. Ελπίζω με τα χρόνια και την εμπειρία να μάθει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο».
________________________________________________________________________________

Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου:

Παναιτωλικός- Πιερικός 2-1
Θρασύβουλος- Λεβαδειακός 0-1
Δόξα Δράμας- Τρίκαλα 0-1
Βέροια- Ηλιούπολη 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Εθνικός 0-1
Καλλιθέα- Πανθρακικός 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα- Αγροτικός Αστέρας 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    52
2. Παναιτωλικός    45
__________________________
3. Διαγόρας    41
4. ΟΦΗ    39
5. Λεβαδειακός    37
6. Τρίκαλα    33
__________________________
7. Δόξα Δράμας    31
8. Πανθρακικός    26
9. Εθνικός    26
10. Εθνικός Αστέρας    26
11. Βέροια    25
12. Πιερικός    24
__________________________
13. Ηλιούπολη    24
14. Θρασύβουλος    23
15. Αγροτικός Αστέρας    23
16. Ιωνικός    19
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    17
18. Καλλιθέα    12

Επόμενη αγωνιστική (22η)

Σάββατο (12/2)

Αγροτικός Αστέρας- Βέροια
Τρίκαλα- Εθνικός Αστέρας

Κυριακή (13/2)

Θρασύβουλος- Παναιτωλικός 
Πιερικός- ΠΑΣ Γιάννινα 
Λεβαδειακός- Δόξα Δράμας
Ηλιούπολη- Αναγέννηση Καρδίτσας
Ιωνικός- Πανθρακικός

Δευτέρα (14/2)

Διαγόρας- ΟΦΗ
Εθνικός- Καλλιθέα

1 σχόλιο:

  1. Ο Πουλόπουλος του Διαγόρα έκανε πολύ βρώμικο φάουλ και επικίνδυνο!!!! Αυτό ειναι αλητεία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή