Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παρελθόν ο Ψωμάς από τον ΟΦΗ


Ελεύθερος έμεινε ο Μανώλης Ψωμάς καθώς η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών έκανε δεκτή την προσφυγή του Ρεθυμνιώτη αμυντικού. Φήμες για συμφωνία με τον Λεβαδειακό.

Πάντως το σκεπτικό της απόφασης δεν έγινε γνωστό και όπως λένε στον ΟΦΗ η προσφυγή έγινε δεκτή "εν μέρει" κάτι που σημαίνει ότι η Κρητική ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση προσβάλλοντας την πρωτόδικη απόφαση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εν αντιθέσει με όσα λέγονταν από την Κρητική ομάδα ότι ο Ψωμάς δεν θα έμενε ελεύθερος τόσο εύκολα, τελικά η απόφαση ήταν υπέρ του και πλέον έχει το δικαίωμα να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Φήμες για συμφωνία με τον Λεβαδειακό

Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ψωμά, ήδη έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται φήμες ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Λεβαδειακός.

Παράλληλα υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω από την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του.

Λίαν συντόμως θα γίνει γνωστές οι φήμες και αν ευσταθούν για την συμφωνία του με τον Λεβαδειακό καθώς βάσει νόμου, ο παίκτης έχει δικαίωμα ενός μήνα μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου