Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Football League: "Άμεση αντικατάσταση" μέλους της ΚΕΔ


Με απόφασή τους η Football League και η Football League 2 ζητάνε από την ΕΠΟ την αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνεδίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League και Football League 2, με κυρίαρχο θέμα τις διαιτησίες μέχρι τώρα στα πρωταθλήματα των δύο κατηγοριών.
Οι παράγοντες των ομάδων που έδωσαν το παρών στην συνεδρίαση αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από την ΕΠΟ την αντικατάσταση του Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος είναι αρμόδιος για τους ορισμούς των διαιτητών, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.

Απίστευτοι διάλογοι για διαιτησία και ΚΕΔ!
Σφοδρή επίθεση δέχθηκε το μέλος της ΚΕΔ, Γ. Γιαννόπουλος, από προέδρους ομάδων της Β’ Εθνικής κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής που έγινε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.
Όμως δεν ήταν μόνος ο κ. Γιαννόπουλος η αντικατάσταση του οποίου ζητήθηκε στη συνέχεια επισήμως.
Πυρά δέχτηκε η ΚΕΔ στο σύνολό της ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε αρνητικό σχόλιο και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Το θέμα της διαιτησίας έφερε στα «γενικά θέματα» ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κ. Ριαβόγλου ζητώντας την καθαίρεση του κ. Γιαννόπουλου.
«Ως εδώ και μη παρέκει. Αυτός που ορίζει διαιτητές δεν μας σέβεται. Έρχονται και ασελγούν πάνω μας» φέρεται να είπε.
Στο ίδιο μήκος ήταν και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γ. Κομπότης που έκανε γενική επίθεση σε ΕΠΟ και ΚΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε: «Δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Έχετε τη διαιτησία αλλά είστε ακατάλληλοι. Εμείς βάζουμε τα λεφτά μας και εσείς ενδιαφέρεστε για τις γραβάτες σας».
Ο πρόεδρος του Εθνικού Ν. Πηρούνιας ζήτησε να σταματήσει ο ορισμός διαιτητών να επιστρέψει η κλήρωση και να φύγουν όλοι από την ΚΕΔ.
Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο συμβούλιο Β. Μαζαράκης ζήτησε εξηγήσεις για τους λόγους της επίθεσης και ρώτησε: «Αν βγάλουμε τον Γιαννόπουλο και βάλουμε τον Μπριάκο θα λυθεί το πρόβλημα»;
Η απάντηση ήταν να φύγουν όλοι. Δεν θέλουμε ούτε τον Μπριάκο.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή κάποιος είπε μίλησε για τον πρόεδρο και τον… ταμία της ΚΕΔ.
Εν μέσω διαλόγων του στιλ «έπαιζα με το Παναιτωλικό και μου έβαλε διαιτητή από το Αιτωλικό» (Κομπώτης), «Που βρίσκεις λεφτά και κάνεις μεταγραφές;» (Αρβανιτίδης στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ), τα μέλη του ΔΣ ψήφισαν και πήραν ομόφωνα την απόφαση να ζητήσουν από την ΕΠΟ την αντικατάσταση του κ. Γιαννόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έγινε συνεκτίμηση απόψεων και θέσεων όλων των μελών του ΔΣ για τις μέχρι σήμερα διαιτησίες στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής.
Με ομόφωνη απόφαση ζητείται από την ΕΠΟ να προβεί σε αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.
Η αντικατάσταση του κ. Γ. Γιαννόπουλου θεωρείται επιβεβλημένη και ζητείται να γίνει με νέο μέλος εκτός των ήδη υφιστάμενων μελών της ΚΕΔ".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου