Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κώτσιος: «Είναι γελοίο να λένε ότι στόχευσα τον Φουρτάδο»


Στο μέγα ζήτημα του αγώνα στο Αγρίνιο ήταν αδύνατο να μην αναφερθεί και ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος απέκρουσε κάθε κατηγορία προς το πρόσωπό του, ενώ συνέστησε να πέσουν οι τόνοι. «Σίγουρα δεν τιμά κανέναν αυτό που έγινε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται πολλές φορές λάθη.
Ακουσα πολλά άσχημα λόγια για μένα, ότι στόχευσα τον Φουρτάδο. Αυτό είναι γελοίο και δεν θα το έκανα ποτέ. Ηθελα να στείλω την μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα» δήλωσε ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος, αφού έκανε λόγο για συνθήκες χάους πριν από την έναρξη του αγώνα, έστειλε μήνυμα: «Είχαμε καλές σχέσεις με τον Παναιτωλικό.
Οταν γίνεται ένα τέτοιο περιστατικό, δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, αλλά να ηρεμούμε τα πνεύματα. Δεν πρέπει να φέρουμε την έχθρα μεταξύ δύο κοντινών πόλεων, αλλά να βοηθήσουμε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις». Για το αν μίλησε με τον Φουρτάδο, απάντησε:
«Μου είπε ότι δεν κατάλαβε. Μετά μας ζητούσαν οι αντίπαλοι να φάμε γκολ, να κάνω εγώ κάποιο πέναλτι. Αν έκανα αυτοβούλως πέναλτι, τι θα έλεγα σήμερα στον κόσμο και τη διοίκηση;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου