Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ξεχάστε το Αγρίνιο και αφοσιωθείτε στο ματς με τη Βέροια


Τον τελευταίο καιρό όλος ο ΠΑΣ Γιάννινα αναλώθηκε για το φερ πλέι του Φουρτάδο στο ματς με τον Παναιτωλικό και…ξέχασε ότι υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, το οποίο μάλιστα θα γίνει χωρίς φιλάθλους.
Και χωρίς φιλάθλους αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Πήγε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Στεφάν Ντεμόλ να αναφερθεί διεξοδικά στο παιχνίδι αυτό, αλλά δυστυχώς η λαίλαπα των γεγονότων του Αγρινίου και η επικαιρότητα οδήγησαν τη συζήτηση στα γεγονότα του Αγρινίου.
Επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει άμεσα να κλείσει, τουλάχιστον για τον επίσημο ΠΑΣ η κουρτίνα του περασμένου αγώνα, πρώτον γιατί υπάρχει το πραγματικά δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια που θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η Μακεδονική ομάδα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγει από τη ζώνη των πλέι άουτ και δεύτερον για πολλούς και διάφορους ,λόγους δεν συμφέρει στον ΠΑΣ Γιάννινα να συντηρείται το θέμα αυτό, γιατί βγάζει αρνητική εικόνα.
Ότι έγινε με τον Παναιτωλικό, έγινε και τίποτα δεν αλλάζει. Ούτε εκ των υστέρων μπορεί να αλλάξουν οι εντυπώσεις που αποκόμισε η κοινή γνώμη, Συνεπώς τα κεφάλια μέσα και όλη η προσοχή στο ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Το άδειο γήπεδο δεν ευνοεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Βέροια άρχισε να συνέρχεται και ο κίνδυνος του υποβιβασμού την αφύπνισε, οπότε ο ΠΑΣ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και προσηλωμένος στην αναμέτρηση αυτή. Το ματς με τον Παναιτωλικό ανήκει πλέον στην ιστορία, η οποία θα κρίνει και τον κάθε τιμητή του φερ πλέι που όταν του δόθηκε η ευκαιρία δεν το τίμησε!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο δεν είχε τόσο καλή απόδοση και θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Θα απουσιάσει ο Τάσος Πάντος που αποβλήθηκε και ο Εμίλιο Φουρτάδο που είναι τραυματίας.
Και κάτι σαν υστερόγραφο. Στα Γιάννινα μπήκε ένας φίλαθλος στο γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΗ, χωρίς να πειράξει κανένα και ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 105.000 χρηματικό πρόστιμο και για το Καραϊσκάκη που μπήκαν 400 φίλαθλοι, δέρνοντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 140.000 πρόστιμο, μια ποινή που ενδέχεται να πέσει με την έφεση. Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο της καρπαζιάς και της σφαλιάρας. Τη στιγμή που υπάρχει άσυλο και ατιμωρησία για τους μεγάλους, πως θα αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα;

gianninasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου