Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σχέδιο αποπροσανατολισμού ήταν;


Απορούσαμε κι εμείς, τόση «μαύρη προπαγάνδα» αυτός ο ΟΦΗ. Τόσο πολύ έχει στηρίξει την άνοδό του σε 3 βαθμούς που ίσως να έπαιρνε στα χαρτιά, αν κέρδιζε εκείνη την έρμη την ένσταση; Το σχέδιο αποκαλύφθηκε. Στόχος ήταν ο αποπροσανατολισμός των οπαδών του γι' αυτά που θα ακολουθούσαν.

Τα χρέη πιέζουν και υπήρξε ένα πρώτο «καμπανάκι» με τη μικρή καθυστέρηση στην εξόφληση μιας δόσης στον Δημούτσο, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, η οποία έφερε και φήμες ότι θα προκαλούσε προσωρινά το μη ορισμό του αγώνα ΟΦΗ-Ιωνικός. Η ΕΕΠ διέψευσε μια τέτοια πρόθεση, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, ότι ο ΟΦΗ «παλεύει» καθημερινά και σε δύσκολες συγκυρίες να αντεπεξέλθει.
Επί 20 και πλέον μέρες μας φλόμωσαν, πάντως, για το δήθεν κυνήγι που υφίστανται, ώστε να μπορέσουν να περάσουν ως ανελέητο κυνηγητό και τις οποιεσδήποτε αποφάσεις μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον και οι οποίες πολύ απλά θα αποδεικνύουν ότι το «τζάμπα» πέθανε.
Γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια τι σημαίνει χρεοκοπημένο σωματείο, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ο πρώτος που υποβιβάστηκε λόγω χρεών. Καιρός να εφαρμοστεί ο νόμος και σε κανέναν άλλον σ' αυτήν τη χώρα, αν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι.
Ας αφήσουν λοιπόν στην Κρήτη τις βεντέτες και τις αντεκδικήσεις στο ματς του β' γύρου και ας δουν την πραγματικότητα κατάματα. Δεν τους κυνηγάει κανείς, τουναντίον πολλοί και για πολύ έκαναν τα στραβά μάτια. Ας οργανώσουν τώρα τηλεμαραθώνιους για να σώσουν το «καμάρι» τους και κάποιοι άλλοι το «τομάρι» τους, αν ο κ. Βατσινάς έχει δίκιο σ' αυτά που καταγγέλλει.
Ο κόσμος του ΟΦΗ και τα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης καλόν θα ήταν να σταματήσουν να μας βομβαρδίζουν με κλάψα και ας στρέψουν το βλέμμα τους στο πως διογκώθηκε το χρέος και έφτασε η ομάδας τους στο ίδιο σημείο που ήταν πριν μπει στο άρθρο 44. 
Και μιας και το φέρνει η κουβέντα, οι βουλευτές που τόσο στενοχωρήθηκαν από τη «ζούγκλα» των Ιωαννίνων και τα «βάναυσα» χτυπήματα στον Βεζυρίδη, θα δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα, καταθέτοντας τον οβολό τους; Ή μήπως η αγάπη εξαντλήθηκε σε μερικές επισκέψεις σε υπουργικά γραφεία, μπας και σταλούν χρήματα υπό τη μορφή επιχορηγήσεων;
Τώρα που όλοι αντιλαμβάνονται σταδιακά τα πραγματικά αίτια του αποπροσανατολισμού και τώρα που στον ΟΦΗ έχουν να ασχοληθούν πρωτίστως με την επιβίωση του συλλόγου τους, δεν δημοσιοποιούν κι εκείνη την απόφαση της Πρωτοβάθμιας να τελειώνει το «παραμύθι»;
Υ.Γ.1: Για το ματς με τον Ιωνικό δεν μας πέρασε καν η ιδέα ότι δεν θα οριζόταν. Τα πρώτα χρήματα θα βρεθούν και θα πληρωθούν. Το καλοκαίρι, όμως, αν ο ΟΦΗ κερδίσει την άνοδο, τι φάκελο θα παρουσιάσει για να πάρει την αδειοδότηση για τη Σούπερ Λιγκ; Το Δ.Σ. της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής ξεκαθάρισε ότι θα ανεβαίνουν όσοι δεν χρωστάνε ή όσοι έχουν διακανονίσει τα χρέη τους. Ο ΟΦΗ θα ανήκει άραγε σ' αυτούς όταν έχει ισολογισμό-μπαρούτι στα θεμέλιά του; 
Υ.Γ.2: Τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ χθες ξανάδωσαν το σωστό νόημα στη λέξη "ζούγκλα". Ούτε μία λέξη δεν βρήκε η "Ώρα των Σπορ" για να μας την περιγράψει, αντιθέτως στα Γιάννενα το ποδόσφαιρο είχε γυρίσει "100 χρόνια πίσω" σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα. 

superfm

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ! ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή