Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΦΗ: Φουλ επίθεση κατά της λίγκας

Ο ΟΦΗ του Μαχλά εξαπέλυσε δριμύτατο κατηγορώ
στη Football League του Καλογιάννη

Αυτό ήταν. Πλέον ο «πόλεμος» χοντραίνει στη Football League και από τα χαρακώματα περνάμε στις κατά μέτωπο επιθέσεις.
Το «πέσιμο» των προέδρων της Βέροιας και του Αγροτικού Αστέρα προς τον εκπρόσωπο του ΟΦΗ στο προχθεσινό ΔΣ και η διαρροή στους κόλπους της Θεμιστοκλέους περί μη ορισμού του αγώνα των Ηρακλειωτών κόντρα στον Ιωνικό εξαιτίας απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου άναψαν τα αίματα. Οι Κρητικοί πέρασαν χθες στην αντεπίθεση με κατά ριπάς «πυροβολισμούς» κατά της λίγκας, αφού ούτε η άρον άρον διάψευση της Football League για το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στάθηκε ικανή να τους ανακόψει. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι «μελανόλευκοι» κατηγορούν τη διοργανώτρια αρχή για «άλλα μέτρα και άλλα σταθμά», «φωτογραφίζοντας» θετική ανταπόκριση προς τον Λεβαδειακό και ακριβώς αντίθετη προς τον ΟΦΗ.
Περί Δημούτσου
Το όλο θέμα με την οφειλή του ΟΦΗ αφορούσε ένα ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για την αμοιβή του δικηγόρου του Ελίνι Δημούτσου, Αργύρη Λίβα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νίκος Μαχλάς και οι συνεργάτες του ασφαλώς και είχαν γνώση. Τι συνέβη; Η προσκόμιση των αποδείξεων για τους Ταραλίδη και Σφακιανάκη έγινε άμεσα, ενώ αντίθετα εκείνη του Δημούτσου καθυστέρησε δύο 24ωρα. Οπως έλεγαν κύκλοι προσκείμενοι στους Κρητικούς, «κάποιοι αμέσως θα το έκαναν αυτό παντιέρα και θα το χρησιμοποιούσαν, όπως κι έγινε». Ακολούθησε η διαρροή στο περιθώριο του ΔΣ και χθες το πρωί μόλις στον ΟΦΗ διάβασαν το δημοσίευμα, επικοινώνησαν με τη λίγκα για ψαλμούς. Το μεσημέρι ακολούθησε η διάψευση από πλευράς διοργανώτριας περί ύπαρξης θέματος, αλλά η κρητική ΠΑΕ συνέχισε την επίθεση με αφορμή το αίτημα για τον Γιαννόπουλο.
«Ποια ομοφωνία;»
Ο ΟΦΗ έσπευσε να στηλιτεύσει τον όρο «ομοφωνία», ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο κείμενο και άφησε πολλές αιχμές. «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ διαχωρίζει τη θέση της από την απόφαση της Football League για την αποπομπή του κ. Γιαννόπουλου, μια απόφαση που ανακοινώνεται ως ''ομόφωνη''. Προφανώς η Football League συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική της επιλεκτικής ευαισθησίας και της καταστρατήγησης της ισονομίας των μελών της. Για τα διαιτητικά κακουργήματα στα μπαράζ του καλοκαιριού, αλλά και για το κανονικότατο ακυρωθέν γκολ στα Γιάννενα δεν υπήρξε ποτέ καμία συγκίνηση. Φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά κάποιων στη Football League λειτουργούν μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντά τους».
* Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες ο νεοαποκτηθείς κεντρικός στόπερ Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε: «Ηρθα για να παίξω με τον ΟΦΗ στη Super League». Εξάλλου, την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Ερόλ Μπουλούτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου