Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Στην 8η θέση έχουν την ευκαιρία να πλασαριστούν οι «κυανέρυθροι», αφού καμία από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από εκείνους στη βαθμολογία δεν νίκησε. Η αποστολή της, βέβαια, κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι εξαιρετικά δύσκολη δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου.
Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς. Στη Ρόδο μπορεί να επικράτησε, όμως στα Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-0 και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Θύμιου Γεωργούλη εντός έδρας και το θετικό για τον προπονητή της Ηλιούπολης είναι ότι τα προβλήματα έχουν μειωθεί. Οπλο είναι η έδρα και η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας για την απομάκρυνση από τις θέσεις των πλέι άουτ.
Ο επιθετικός Ιβάνοφ (4 συμ.) αποτελεί παρελθόν, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος μέσος Κρητικός (25/1). Αντίθετα, ο χαφ Ουρόσεβιτς (18/2) αποθεραπεύτηκε, ενώ εξέτισε την ποινή του ο μέσος Στεφανίδης (22 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Μαράμα – Ρουσάκης, Πέπε Πλα, Λαμπρόπουλος, Μπέριος – Ουρόσεβιτς, Νιάρος, Δημήτρης, Λεοντίου, Στεφανίδης – Θάνος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Νέο ξεκίνημα με τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο θέλει να κάνει η ομάδα της Βοιωτίας και να βρεθεί ξανά στην 4η θέση. Οι «πράσινοι» μπορεί την περασμένη εβδομάδα να επικράτησαν του Εθνικού, όμως η εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο Γιάννη Κομπότη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία με τον Βασίλη Βούζα και προσέλαβε τον πρώην προπονητή της Λάρισας.
Τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν τον Βούζα να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου. Επιβεβαιώθηκαν μετά το ματς με τους Πειραιώτες, αφού ο Λεβαδειακός δεν ικανοποίησε καθόλου με την απόδοσή του. Ετσι, στόχος είναι να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» βελτιωμένο πρόσωπο και κόντρα στην Ηλιούπολη θα κυνηγήσουν ένα ακόμα τρίποντο. Στις τέσσερις έως τώρα επισκέψεις τους στο λεκανοπέδιο είναι αήττητοι (2 νίκες – 2 ισοπαλίες), ενώ και ο Παπακώστας στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε βέβαιος για την άνοδο μέσω των πλέι οφ.
Το κλίμα είναι δεδομένο ότι έχει αλλάξει, όμως ο νέος προπονητής των Βοιωτών στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει στον επιθετικό Ντιμπαλά (9/2) και στους αμυντικούς Λισγάρα (6 συμ.), Αλεξίου (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Τριποτσέρης, Ψωμάς – Μπεγκόνια, Τάσιτς – Ναπολεόνι, Σοϊλέδης, Μπάρκογλου – Ζουρούδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς έμεινε εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ, ενώ πολλές ακόμα στοιχηματικές εταιρείες το έχουν αποσύρει. Φυσικά, το «διπλό» έχει την τιμητική του, αφού οι Βοιωτοί είναι καλύτερη ομάδα και θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Η Ηλιούπολη έχει όπλο την έδρα, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται σε ποιότητα και σταθερότητα με τους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου