Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

“Κάποιοι παρεμβαίνουν στις Πειθαρχικές...”!


Ο αντιπολιτευόμενος, πλέον, στη διοίκηση της ΕΠΟ, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ, Β. Χατζηαποστόλου, αναφέρθηκε στον καταρτισμό των πειθαρχικών επιτροπών επισημαίνοντας ότι δεν αποτελεί και την πιο διαφανή διαδικασία!

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ αποπέμφθηκε στις 18 Μαρτίου και μίλησε στο «Libero 107,4» για τη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Για το λόγο που δε βρίσκεται στην ΕΠΟ πλέον: “Το να αναδεικνύεις κάποια θέματα που δε γίνονται σωστά είναι σφάλμα στην Ελλάδα και εγώ το έχω αυτό το σφάλμα. Τα αναδείκνυα και επί Γκαγκάτση. Μέχρι και μπουνιές είχαμε παίξει. Τα ανέδειξα και τώρα και βγήκα στο περιθώριο”.

Για τη δήλωση του Μπιτσαξή για να αναλάβει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ: “Λάθος. Ο Μπιτσαξής είναι εκτός του χώρου. Δεν το ξέρει το αντικείμενο. Αυτά που ειπε δεν είναι νόμιμα. Δε στέκουν. Πως θα αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες η ΕΠΟ, απο το συνεταιρισμό. Αν δε μπορεί η Σούπερ Λιγκ να τα βρει μεταξύ της είναι πρόβλημα ναι. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαιτησία που ανήκει στην ΕΠΟ”.

Για τη λειτουργία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: “Είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Αποδεικνύεται ότι κάποιοι παρεμβαίνουν. Το ποιοι είναι αυτοί μπορεί να το κρίνει ο κόσμος. Οι περισσότεροι ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν τον ξέρω τον κ. Ναυπλιώτη. Ολες οι Πειθαρχικές είναι προϊόν του εκάστοτε προέδρου. Μας λέει κάποια ονόματα στο συμβούλιο που εμείς δεν τους ξέραμε. Δε θα έλεγα ότι είναι και η πιο διάφανη διαδικασία. Μας φέρνει μία λίστα με συνταξιούχους δικηγόρους και δεν αποκλείεται να ήταν νομικός εκπρόσωπος του στο παρελθόν”.

Για τις διαβεβαιώσεις του Πιλάβιου στο Ζαγοράκη: “Την παροιμία για τη γυναίκα του Καίσαρα την ξέρετε. Οταν έχουν συνεδριάσει Σάββατο τι να πω εγώ τώρα. Οταν έχουν να κάνουν με δύο φύλλα αγώνα (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος) και δεν τα εξετάζει τι να λέμε. Ο ΚΑΠ επικυρώνει 8 ημέρες. Γιατί δε συνεδριάζει; Δε βγαίνει άκρη. Στην Ελλάδα ζούμε. Τώρα για το ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την κωλυσιεργία των επιτροπών μπορούν όλοι να το καταλάβουν. Θέλουν άδεια την Τούμπα στα πλέι οφ. Ζούμε στη χώρα της παρέμβασης”.

Για τη στάση που κρατάει ο Ζαγοράκης: «Ο Ζαγοράκης με την ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες του δε μπορεί να κάνει ότι κάνουν οι Αθηναίοι. Είναι ρομαντικός. Η συμπεριφορά του έχει να κάνει και με τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δε θέλει να έρθει σε κόντρα. Πολλές φορές με το να μην αντιδράς δεν τα προστατεύεις. αλλά τα χάνεις. Αλλος ο χαρακτήρας του Θοδωρή και άλλο η δυναμική που πρέπει να δείξει απέναντι στην ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης από τα αρμόδια όργανα. Αυτές οι ανακοινώσεις έπρεπε να έχουν βγει νωρίτερα».

Για το αν μπορεί να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στην υπόθεση με τις κασέτες: ”Δε βλέπετε τι παζάρι γίνεται με την Τρίτη κασέτα; Δεν υπάρχει η θέληση να βγει στον αέρα. Πάνε να την πνίξουν. Ο κ. Κούγιας ανέφερε ακόμα και το δικό μου όνομα, ότι προσπαθώ να επανέλθω. Εγινε και αυτό... Ας μας πει όταν εγώ ήμουν πρόεδρος της Πειθαρχικής, πόσες φορές τον έχω στείλει στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας. Τώρα κ. Κούγια προχωράς μέχρι τέλους. Πως γίνεται να έχει τις δύο κασέτες και την Τρίτη όχι. Αν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα πιστεύω θα έχουμε εξέλιξη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου