Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα λένε σήμερα Χριστοβασίλης και Ντεμόλ στην Αθήνα


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Στεφάν Ντεμόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο κ. Χριστοβασίλης έχει προγραμματίσει συνάντηση για την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα με τον προπονητή της ομάδας όπου θα έχουν μία πρώτη ουσιαστική συνομιλία για να αρχίσουν να μπαίνουν στις λεπτομέρειες σύνταξης του συμβολαίου του Βέλγου τεχνικού.

Ο κ. Ντεμόλ εκμεταλλεύτηκε το σημερινό ρεπό της ομάδας για να βρεθεί στην πρωτεύουσα και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο και από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι η «χρυσή τομή» θα βρεθεί εύκολα, αφού και οι δύο πλευρές έχουν δείξει εξ' αρχής τις προθέσεις τους. Τόσο ο κ. Ντεμόλ έχει αναφέρει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και ότι έχει άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο όσο και ο κ. Χριστοβασίλης έχει εκφράσει την ικανοποίησή του από τη δουλειά και τα αποτελέσματα του Βέλγου.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, δεν αναμένεται το σημερινό ραντεβού να οδηγήσει σε τελικές υπογραφές, απλώς είναι ένα πρώτο ραντεβού για να αρχίσουν να εξετάζονται εις βάθος ορισμένες λεπτομέρειες, ώστε να αποτυπωθούν σε συμβόλαιο που θα υπογραφεί ενδεχομένως τη στιγμή που θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος του ΠΑΣ Γιάννινα σε περίπου 4-5 αγωνιστικές.

Η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελούσε επιθυμία και ενός πολύ μεγάλου μέρους της φίλαθλης γνώμης, που εκτιμούσε τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας, τα αποτελέσματα και το θέαμα και φυσικά δεν ήθελε να επαναληφθεί το λάθος που έγινε προ διετίας, όταν απομακρύνθηκε ο κ. Όγιος χωρίς να εξηγηθούν επαρκώς οι λόγοι του «διαζυγίου».

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου