Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ρίχνει δίχτυα στη Γαλλία ο ΠΑΣ


Ταξίδι στη Γαλλία έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή ο Βαγγέλης Αγγελής, στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη προκειμένου να προωθήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδες της χώρας εν όψει της νέας σεζόν. Είναι προφανές ότι οι Ηπειρώτες αρχίζουν από τώρα τον προγραμματισμό για την καινούργια χρονιά, που θα τους βρει στη Σούπερ Λίγκα και καταβάλλουν προσπάθειες για τη δημιουργία αξιόμαχου συνόλου.

Ο Αγγελής θα επιχειρήσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει με τους γαλλικούς συλλόγους, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την απόκτηση κάποιων παικτών από την αγορά της χώρας, ενώ θα έχει συνεργασία και με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα προτείνει παίκτες.. Παράλληλα, στόχος του είναι να «κλείσει» αντίπαλο για διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα Γιάννενα.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον τεχνικό Στεφάν Ντεμόλ αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου