Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  Γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1-0
*Το απόλυτο των νικών έχει σε επτά συναντήσεις με τον Πανθρακικό ο Λεβαδειακός και, μάλιστα, με τέρματα 14-2.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από τη βαριά (4-0) ήττα στα Τρίκαλα προσπαθεί να συνέλθει η ομάδα τηςΚομοτηνής. Και για να μην μπει ξανά σε περιπέτειες σχετικά με τη διεκδίκηση της σωτηρίας στα πλέι άουτ θα πρέπει να επικρατήσει για πρώτη φορά φέτος επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται πιο ψηλά από εκείνη στη βαθμολογία.
Οι Ακρίτες είχαν χτίσει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, όμως στη θεσσαλική πόλη η προσπάθειά τους να παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο είχε καταστροφικό αποτέλεσμα. Επέστρεψαν στη βάση τους με τέσσερα γκολ και απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τι θέσεις των μπαράζ. Η διοίκηση, μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά της για το αγωνιστικό πρόσωπο των Ακριτών και μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν σενάρια που ανέφεραν ότι το διαζύγιο με τον Εμίλιο Φερέρα δεν είναι απίθανο αν συνεχιστεί η κατάσταση.
Η παράδοση δεν ευνοεί τον Πανθρακικό, που μετρά μόνο ήττες στους αγώνες με τον Λεβαδειακό. Εκτός πλάνων του Φερέρα θα βρίσκεται ο μέσος Λιαπάκης (4 συμ.) και ο επιθετικός Ορλάντο (7/1). Επιστρέφει από τιμωρία ο χαφ Αρσενίεβιτς (18 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Ανδριόλας – Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας – Κριστ, Ζησόπουλος, Ρομπέρ, Νίκες – Σουλτανίδης, Ούλμερς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Οι ελπίδες για την απευθείας άνοδο έχουν μειωθεί αισθητά και έτσι οι Βοιωτοί θέλουν να τερματίσουν στην 3η θέση στην κανονική περίοδο και να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει των πλέι οφ. Μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ οι «πράσινοι» αναζητούν την επστροφή στα θετικά αποτελέσματα και θέλουν να φύγουν νικητές από την Κομοτηνή, κάτι που έχουν καταφέρει όποτε την έχουν επισκεφτεί.
Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση με το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στους Κρητικούς. Παρόλα αυτά διεύρυνε το αήττητο σερί στις 10 αγωνιστικές και αν επικρατήσει του Πανθρακικού θα βρεθεί δύο πόντους πίσω από τους Κρητικούς.
Εκτός πλάνων του προπονητή Βασίλης Βούζα θα βρίσκεται ο τιμωρημένος μέσος Τάσιτς (19 συμ.) και ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Ζαπρόπουλος (11 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Λισγάρας, Τριποτσέρης – Ταραλίδης, Μπεγκόνια, Ναπολεόνι – Κοιλιάρας, Ντιμπαλά, Μπάρκογλου.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παράδοση του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή το μόνο που κάνει είναι να δώσει επιπλέον ώθηση στο διπλό. Οι Βοιωτοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Ακρίτες. Εκτός των άλλων οι φιλοξενούμενοι έχουν το επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Στον Πανθρακικό έχουν καταλάβει ότι στα πλέι οφ μόνο με θαύμα θα πάρουν μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου