Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Video με όλα τα γκολ της 25ης αγωνιστικής της Football League στις 6/3/2011

Έστω και αν… ζορίστηκαν, οι Αγρινιώτες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη τη «γκέλα» του ΠΑΣ στην Καρδίτσα και με το γκολ του Καραμαλίκη σε «νεκρό χρόνο» απέναντι στη Βέροια (1-0), κράτησαν… ολοζώντανες τις ελπίδες να τον πιάσουν στην κορυφή της Football League! 

Ανάλογα ιδανικά αξιοποίησε ο ΟΦΗ το «δώρο» του Διαγόρα (ήττα από Ηλιούπολη) και με σκόρερ ξανά τον Βερόν, λύγισε (1-0) τον μαχητικό Θρασύβουλο στο «Γεντί Κουλέ». 

Αγριεμένος ο Ιωνικός, επικράτησε με το ίδιο σκορ του Αγροτικού Αστέρα και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες! Χωρίς νικητή -και μεγάλες μεταβολές στη βαθμολογική τους θέση- τελείωσαν τα Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας (0-0) και Καλλιθέα-Πιερικός (1-1). 

Παναιτωλικός-Βέροια 1-0 

Τα πέντε γκολ που είχε «εισπράξει» την περασμένη βδομάδα από τον έτερο πρωτοπόρο (ΠΑΣ) έκαναν τη Βέροια να μοιάζει εύκολη λεία! Δεν ήταν… Για 95 λεπτά ο Παναιτωλικός «κουτουλούσε» στο αμυντικό τείχος των Μακεδόνων. Μέχρι να έρθει το… buzzer-beater του Καραμαλίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και -εκτός από λύτρωση στο Αγρίνιο- να μοιράσει… άγχος στα Γιάννενα! 

ΟΦΗ-Θρασύβουλος 1-0 

Με τον Διαγόρα να έχει «γκελάρει» το Σάββατο και τους (έτερους συγκάτοικους στη ζώνη των play-off) Λεβαδειακό και Τρίκαλα να έχουν δύσκολες εξόδους τη Δευτέρα, ο ΟΦΗ είχε μπροστά του «χρυσή» ευκαιρία. Παρόλο που ο μαχητικός Θρασύβουλος, λοιπόν, αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο μέχρι να την αρπάξει, το γκολ του (σκόρερ και στη Λιβαδειά) Βερόν κράτησε «στρογγυλοκαθισμένους» τους Κρητικούς στην τρίτη θέση. 

Ιωνικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 

Άντε πιάστε τον! Από ‘κει που «χαροπάλευε» για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, ο Ιωνικός ετοιμάζεται να αποφύγει και τα play-out! Με ένα γκολ του Βλάχου (30’), οι Νικαιώτες λύγισαν και τον Αγροτικό Αστέρα, έφτασαν στην τρίτη συνεχή νίκη τους και έπιασαν τη Βέροια ακριβώς πάνω από τα… «μπλεξίματα»! 

Καλλιθέα-Πιερικός 1-1 

Υπάρχει κι ένα… κούτελο! Η -μέχρι πρότινος… χαρά όλων των αντιπάλων- Καλλιθέα συνεχίζει να κρατά την τιμή της! Μια βδομάδα μετά την τεσσάρα στον Εύοσμο, οι καταδικασμένοι Αθηναίοι έκαναν μια ακόμα «ζημιά» -αυτή τη φορά στον Πιερικό. Μάλιστα, η ομάδα της Κατερίνης ήταν που απέσπασε την ισοπαλία, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πλατέλλα (7’), προηγήθηκαν με τον Κισκαμπάνη (30’) και τελικά έχασαν τη νίκη από το γκολ του Χατζή (69’). 

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 0-0 

Ήδη το ξέχασαν! Καισαριανιώτες και Δραμινοί δεν μπήκαν χωρίς στόχους στο γήπεδο, αλλά βγήκαν χωρίς να έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε αυτό. «Τιμωρήθηκαν», λοιπόν, γι’ αυτό με το να μείνουν οι μεν (Εθνικός Αστέρας) στη ζώνη των play-out, οι δε (Δόξα) μακριά από ‘κείνη των play-off. 

Video με ολα τα γκολ της 25ης αγωνιστικής της Fotball League 6/3/2011

3 σχόλια:

  1. Ίσως να μην θέλουμε να παραδεχτούμε και να μη βλέπουμε με αντικειμενικότητα ο ΠΑΣ την πρωτιά της Football League θα την χάσει και κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση την απευθείας άνοδο. Θα σας τεκμηριώσω την σκέψη μου. Η γκέλα στην Καρδίτσα, στην Ηλιούπολη , στον Παρειακό, και στα Γιάννενα με τον Ιωνικό, προσωπικά μου κινεί ερωτήματα που προσπαθώ να αναλύσω όπου συμπεραίνω, πριν μια εβδομάδα η διαφορά με τους Αγρινιώτες ήταν στους πέντε, και τώρα βρισκόμαστε στους τρεις. Βλέπω μια χαλαρότητα στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι η χαλάρωση πρέπει να έχει έρθει από τον κύριο Ντεμόλ, ας μας απαντήσουν οι ίδιοι. Όσο για τον Πρόεδρο πιστεύω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί δεν δίνει μια συνέντευξη να μας ομολογήσει αν είναι ευχαριστημένος αν τον προβληματίζει κάτι και νιώθει την ανάγκη να μας το πει, διότι αν δεν έχει αντληθεί το όραμα ταξιδεύει με γρήγορους ρυθμούς προς άλλη κατεύθυνση. Ο προπονητής των Αγρινιωτών με την γκέλα του ΠΑΣ στην Καρδίτσα τρίβει τα χέρια του και νιώθει δικαιωμένος γιατί πλησιάζει στην πρωτιά και είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος, που από τον ΠΑΣ απουσιάζει, γιατί τους καλομάθαμε να λέμε έχουμε ομάδα ποιοτική έχουμε άψογο Ράστερ τα ερωτήματα ας τα αφήσω για κάποιους άλλους. ΠΑΣ να τυπώσεις στο κεφάλι σου κατεβαίνεις στο γήπεδο και κερδίσεις διότι δεν έχεις αντίπαλο έχεις ποιότητα και το καλύτερο Ράστερ Σουπερ λίγκας, τυχαίο,,,, τι συμβαίνει μου απαντάς!!!!!!!!!!!!
    ΡΙΚΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Ρικάρδος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα δεν αγωνίζεται με πάθος , και αυτός είναι ο λόγος που θα χάσει την πρωτιά, τα Τρίκαλα τέταρτα στην βαθμολογία φαίνετε το πάθος δεν φοβούνται μην σπάσουν τα αυγά της ποιότητας και του Ρόστερ. Είναι αυτό που με φοβίζει μια γκέλα ο ΠΑΣ στον Ιωνικό και στα Τρίκαλα τελείωσε….. εκεί πρέπει να δήξει την ποιότητα του και να πάρει δυο τρίποντα σε αυτά τα δυο γήπεδα. Κάνε κάτι παίξε με πάθος γιατί ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτε έχεις βαρεί δρόμο ακόμα ΠΑΣ.
    ΡΙΚΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή