Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

29η Αγωνιστική – Football League – Όλα τα γκολ και φάσεις (Video)


Μπορεί να απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική (παίζουν σήμερα Τρίκαλα – ΠΑΣ Γιάννινα και Εθνικός – Εθνικός Αστέρας), οι χαμένοι και οι κερδισμένοι ωστόσο είναι μάλλον γνωστοί από την Κυριακή (3/4).

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Παναιτωλικός, έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Καλλιθέα και «πέταξε» δύο σημαντικούς βαθμούς, που μπορεί από χθες να του εξασφάλιζαν την απευθείας άνοδό του στη  Super League.

Τα «καναρίνια» δεν κατάφεραν να νικήσουν την ουραγό Καλλιθέα, με το τελευταίο σφύριγμα του «άρχοντα» της αναμέτρησης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες, με σκορ 0-0.

Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ έχανε από τον καλύτερο Πανθρακικό στην Κομοτηνή με 1-0, μη εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο .

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής, τάσσεται αναμφίβολα η ομάδα του Διαγόρα, μετά την νίκη της με 1-0 επί της Βέροιας. Οι Ροδίτες δείχνουν να ξαναβρίσκουν τον καλό τους εαυτό και παράλληλα πήραν άλλη μία νίκη που τους διατηρεί σε τροχιά play off.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα του Πιερικού παίρνοντας μόνο το βαθμό της ισοπαλίας ενώ Αγροτικός Αστέρας και Θρασύβουλος έμειναν στο φτωχό 0-0, με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν να συμμετάσχουν στα play out.

Τέλος, σημαντική νίκη κατέκτησε ο Ιωνικός «βυθίζοντας» την Αναγέννηση Καρδίτσας στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Video με ολα τα γκολ και τις φάσεις της 29ης αγωνιστικής της Football League

1 σχόλιο:

  1. Κατα τα άλλα στο αγρίνιο η φιλοξενία καλά κρατεί!!!! Μόνο που δεν τους λιντσάρανε τους παίκτες τις Καλλιθέας, γιατί δεν τους αφήσαν να κερδίσουν.χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή