Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

"Stop" στους φίλους του ΟΦΗ


Η ΠΑΕ Ηλιούπολη με ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των δύο ομάδων.

Χωρίς την παρουσία των φίλων του ΟΦΗ θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση της Ηλιούπολης με την Κρητική ομάδα, καθώς η Αθηναϊκή ΠΑΕ, απάντησε αρνητικά στο αίτημα των φιλοξενούμενων για την χορήγηση 200 εισιτηρίων.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ηλιούπολη, επισημαίνει να μην μετακινηθούν στο γηπεδο οι φίλοι του ΟΦΗ ενώ παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση στους φιλάθλους των "κυανέρυθρων", να συμπαρασταθούν στον σύθλλογο στο συγκεκριμένο ματς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει ότι, ύστερα από απόφαση του ΔΣ, δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΠΑΕ ΟΦΗ, και για τον σκοπό αυτό παρακαλούνται να μην μετακινηθούν προς το γήπεδο της Ηλιούπολης.

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει ομάδα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην προσπάθεια να αποφύγει τα πλέι άουτ. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τις ανάγκες των φιλάθλων της Ηλιούπολης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου