Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΑΣ: "Καίνε" οι ανανεώσεις


Το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν είναι αυτό που απασχολεί τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Οι Κηπουρός, Κυριάκος, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο βρίσκονται στα πλάνα του Ντεμόλ για την επόμενη σεζόν και θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να συζητήσουν την ανανέωση των συμβολαίων τους που λήγουν στις 30/6. Κι αν και για τους πρώτους δύο τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δε συμβαίνει το ίδιο με τους δύο πρώτους σκόρερ του "Άγιαξ" της Ηπείρου. Και αυτό γιατί ο Σιαλμάς έχει σταχέρια του κι άλλες προτάσεις, ενώ ο Μπακαγιόκο για να μείνει και τη νέα χρονιά θα πρέπει να συναινέσει σε μείωση των αποδοχών του.

Στον αντίποδα, ήδη αποχώρησαν οι Κουβεντάρης και Βαρτζιώτης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρουν σειρά οι Βαγγελής, Φουρτάδο, Μπουχάν και Στάθης. Με τον τελευταίο μάλιστα υπήρξε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δίχτυα στη Λατινική Αμερική
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλώνει δίχτυα στη Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα σε Βραζιλία κι Αργεντινή, με τον τεχνικό Στεφάν Ντεμόλ να έχει προγραμματίσει ταξίδι στη χώρα του καφέ και τον Βαγγέλη Αγγελή στη χώρα του τανγκό.
Ωστόσο, οι Ηπειρώτες, που θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Super League όχι μόνο δεν αψηφούν την ελληνική αγορά, αλλά ήδη βρίσκονται προ των πυλών μιας μεταγραφής από τον Διαγόρα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα των «Ιπποτών», Χάρη Ταμπάση με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ματιές στην Ευρώπη
Πέραν της αγαπημένης τους αγοράς της λατινικής Αμερικής, στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να ρίξουν δίχτυα και σε εκείνην της Ευρώπης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βαγγέλης Αγγελής ταξίδεψε στη Γερμανία για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ντούισμπουργκ - Σάλκε, έχοντας την προσοχή του σε παίκτες της πρώτης (παρά το ότι τονιζόταν από «κύκλους» της ΠΑΕ ότι το ταξίδι δεν είχε μεταγραφική υφή).

Αποφασίζει ο Χριστοβασίλης
Σε ό,τι αφορά την πλαισίωση του τεχνικού τιμ, τις οριστικές αποφάσεις θα πάρει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που αναμένεται στα Γιάννενα την Πέμπτη με το στενό του συνεργάτη Βαγγέλη Αγγελή. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι το φαβορί για να αναλάβει βοηθός προπονητή, με τον Λάκη Παπαγγέλη να πηγαίνει στην ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ. 

Όσον αφορά τον Τάτση, η ανάληψη καθηκόντων στην Κ-21 πρέπει να θεωρείται δεδομένη, οπότε το πόστο του γενικού αρχηγού θα καταληφθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο. Για τη θέση αυτή ακούστηκε ακόμα και το όνομα του Παναγιώτη Χριστοβασίλη, του μικρότερου γιου του προέδρου.

Τέλος, κενό δημιουργείται και στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων, αφού ο Δημήτρης Νιαρχάκος λόγω προβλήματος στη μέση πρέπει να αποχωρήσει, αλλά ενδεχομένως να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο. 

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου