Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πιάνει δουλειά ο Χριστοβασίλης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να πορευτούν με βιώσιμο μπάτζετ και γι αυτό θα πρέπει να αποδεχτεί μείωση αποδοχών για να μείνει.
Πέραν των διοικητικών αλλαγών που αναμένονται εντός της εβδομάδας, και για τις οποίες σας ενημερώσαμε χθες, προτεραιότητα του Γιώργου Χριστοβασίλη αποτελεί η ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Βαγγέλη Αγγελή, θα βρίσκονται στα Γιάννενα εντός της εβδομάδας, ώστε σε πρώτο βαθμό να ξεκαθαριστεί η στελέχωση της ΠΑΕ, αλλά ταυτόχρονα και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μπακαγιόκο, Σιαλμά, Κηπουρό και Κυριάκο που μένουν ελεύθεροι, αλλά βρίσκονται στα πλάνα του Ντεμόλ (όπως ο ίδιος άλλωστε γνωστοποίησε στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου).

Οι δύο τελευταίοι θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνουν, ενώ για τους άλλους δύο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Και αυτό διότι ο μεν Ιβοριανός θα πρέπει να αποδεχτεί τη μείωση των αποδοχών που του έχει προταθεί και ο δεύτερος, για τον οποίο (πάντως) ο ΠΑΣ αποτελεί προτεραιότητα, να αξιολογήσει τις (αρκετές) προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Οι άνθρωποι του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι αποφασισμένοι τη νέα χρονιά να κινηθούν με μπάτζετ που θα καταστήσει την ΠΑΕ βιώσιμη και με επιλογές που θα «σβήσουν» μια και καλή τον όρο... ασανσέρ. Ο στόχος είναι η εξασφάλιση μιας άνετης παραμονής και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία και σε αυτήν την κατεύθυνση προσβλέπουν οι μέχρι τώρα ενέργειες των Γιώργου Χριστοβασίλη και Βαγγέλη Αγγελή.

Ο αριθμός των μεταγραφών αναμένεται, ως γνωστόν, να φτάσει τις 7-8 και εξυπακούεται, βεβαίως, πως εάν έστω και μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ανανεώσεων «στραβώσει», τότε αναλογικά θα αυξηθεί και ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν.

Σε ότι αφορά τις εν Ελλάδι υποθέσεις, εκείνη του Χαράλαμπου Ταμπάση παραμένει «ανοιχτή», καθώς ο πρώην πορτιέρο του Διαγόρα Ρόδου έχει δεχτεί κρούση και από άλλους συλλόγους της Super League, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την πιθανότητα απόκτησης του 26χρονου μεσοεπιθετικού Φώτη Γεωργίου (8 γκολ φέτος με τον Διαγόρα). Από την αγορά του εξωτερικού οι Αργεντινοί αμυντικοί Καστελόνε και Ντομίνγκεζ εξακολουθούν να παραμένουν ψηλά στη λίστα, αν και ταυτόχρονα εξετάζονται και άλλοι παίκτες. Τέλος, σήμερα ενδέχεται να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου στο πόστο του βοηθού του Στεφάν Ντεμόλ.

Sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου