Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Κοντά σε ΑΕΚ οι Ταμπάσης και Σιαλμάς


Δύσκολα θα απαντήσουν θετικά στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Ταμπάσης και Σιαλμάς, αφού στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις δύο μεταγραφές και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν με τους δύο υποψήφιους παίκτες, ώστε να αποσπάσουν τη συμφωνία τους. Οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να περιορίσουν σημαντικά το μπάτζετ τους κι έτσι στρέφονται σε φθηνές λύσεις για τα δεδομένα μιας μεγάλης ομάδας του πρώην ΠΟΚ, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τα "σφιχτά" οικονομικά τους.

Ταμπάσης και Σιαλμάς έχουν αφήσει εδώ και πολύ καιρό τον ΠΑΣ στο "περίμενε" και όλα δείχνουν ότι είναι ελάχιστες οι ελπίδες ο μεν πρώτος να "ντυθεί" για πρώτη φορά με τα "κυανόλευκα", ο δε δεύτερος να παραμείνει κι άλλο στην ομάδα, πόσο μάλλον όταν έκανε μια πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 11 γκολ.

Το γεγονός ότι το ρόστερ του ΠΑΣ στην επίθεση αδειάζει, καθώς έχει αποχωρήσει και ο Φουρτάδο, θα ανγκάσουν τους "κυανόλευκους" να κινηθούν τουλάχιστον για 2, αν όχι και για 3 επιθετικούς, αν αρνηθεί και ο Μπακαγιόκο. 

Πάντως και ο ΠΑΣ δεν μένει με "σταυρωμένα χέρια" και ήδη ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Όλα δείχνουν ότι το αργότερο σε δέκα μέρες η ΠΑΕ θα έχει ανακοινώσει τις δύο πρώτες μεταγραφές της. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο κ. Ντεμόλ να είναι αυτός που θα φέρει μαζί του κάποιον παίκτη από το πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ κατέθεσε την πρότασή του για τον Ζαϊρί, αλλά είναι σαφώς πολύ δύσκολο να αποφασίσει ένας παίκτης στα 29 του χρόνια να φύγει από τον πρωταθλητή Ελλάδος για να συνεχίσει σε "νεοφώτιστη" ομάδα. Όμως και στο παρελθόν ο κ. Χριστοβασίλης έχει αποδείξει ότι έχει έναν ωραίο τρόπο να προσεγγίζει τους παίκτες και να τους πείθει, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. 

Ενδιαφέρον ΠΑΣ για τον γκολκίπερ Σχόλεν της Άντερλεχτ
 
Όπως γράφει η «Εξέδρα» της Κυριακής, από την πλευρά του ΠΑΣ υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Άντερλεχτ Ντάβι Σχόλεν.

Φέτος (2010-2011) είχε 3 συμμετοχές στο Βελγικό πρωτάθλημα, αφού βασικός με τη Βελγική ομάδα αγωνίστηκε ο Σίλβιο Πρότο. Είναι 33 ετών (γεννήθηκε 28-2-1978), ύψους 1,90 και είναι στην Άντερλεχτ από το 2006. Παλιότερα αγωνίστηκε στη Σιντ Τρουίντεν, Γκενκ και Μπρέντα (Ολλανδίας). Έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Βελγίου. Είναι μια δύσκολη περίπτωση με υψηλό κασέ αλλά παράλληλα δεν είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του λήγει στις 30-6-2012. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της "Εξέδρας" καίτοι ο Σχόλεν δεν είναι στα πλάνα της Άντερλεχτ, οι διοικούντες της Βελγικής ομάδας αξίωσαν ποσό 500.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, που είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του ΠΑΣ στην παρούσα φάση. Ίσως αργότερα να υπάρξει νέα προσέγγιση για τον εν λόγω γκολκίπερ, που υπέδειξε ο Στεφάν Ντεμόλ. Επίσης αναφέρεται ότι στόχος του ΠΑΣ είναι και ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Σωκράτης Φυτανίδης που λήγει το συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος.

1 σχόλιο:

  1. Αν αφήσουν να φύγει ο Σιαλμάς απο τον ΠΑΣ, θα ειναι για τα πανηγήρια οι κύριοι!!!!! Μου φαίνεται πως βαδίζουμε για μια απο τα ίδια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή