Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δεν θέλει ΠΑΣ ο Ζαϊρί!


Τι και αν ο ΠΑΣ του στρώνει κόκκινο χαλί για να φορέσει τη φανέλα του τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ζάουαντ Ζαϊρί δεν φαίνεται να θέλει και πολύ να αγωνιστεί στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Η άρνηση Ζαϊρί στην προοπτική των Γιαννιωτών δεν συνιστά εκτίμηση ή πληροφόρηση, αλλά ατάκα του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή στην «mountakhab.net», όπου ο εν λόγω κύριος - χωρίς να αναφέρεται το όνομα του - παραδέχθηκε πως οι νεοφώτιστοι στη Super League εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, αλλά μάλλον δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του. 

Ο Ζαϊρί δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και ψάχνει, ήδη, την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Σίγουρα θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει κάτι δελεαστικό από ομάδα με υψηλές βλέψεις τύπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, ο Μαροκινός κοιτάει αλλού. Σκέφτεται την επιστροφή στη Γαλλία, δεν κλείνει την πόρτα στην Ιταλία, ενώ περιμένει κάτι και από τη Σαουδική Αραβία. 

«Δεν θεωρώ πως ο ΠΑΣ Γιάννινα πληρεί τις φιλοδοξίες του παίκτη, έχουμε προτάσεις από την Γαλλία και την Ιταλία», ήταν τα λόγια του συμβούλου του Μαροκινού άσου, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε καταστήσει σαφές πως θέλει να παίξει σε ομάδα με υψηλούς στόχους και ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου