Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Αναστόπουλος: "Εμείς δεν θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα"


Ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε από τους φίλους του ΟΦΗ να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό. Την Δευτέρα θα εκδικαστεί η έφεση για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Κόσμια συμπεριφορά ζήτησε ο Νίκος Αναστόπουλος από τους φίλους του ΟΦΗ να έχουν στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος τεχνικός συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, τόνισε χαρακτηριστικά: "Να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουμε αλλά εμείς αυτοκόλλητα δεν θα κολλήσουμε".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστοπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για την παρουσία του κόσμου: "Την Κυριακή θα πρέπει να δείξουν οι φίλαθλοι μας συμπεριφορά που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς δεν θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα. Θα παίξουμε την μπάλα μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Θα πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας για την ομάδα και να είμαστε προσεκτικοί να φωνάξουμε, να χαρούμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκρατημένοι όσον αφορά την συμπεριφορά μας. Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, πρέπει να έχουμε μια καλή συμπεριφορά, ίσως την καλύτερη των τελευταίων ετών.

Εμείς παίζουμε ένα παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πόλεμος. Εμείς θέλουμε να παίξουμε την μπάλα μας και από εκεί και πέρα θέλω να υπενθυμίζω ότι πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας πολύ προσεκτική".Το παραμικρό μπορεί να μας κοστίσει και ξέρετε πολύ καλά πως το περιμένουν γιατί η έδρα μας είναι το όπλο μας. Δεν θα πρέπει να το χάσουμε. Να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουμε αλλά εμείς αυτοκόλλητα δεν θα κολλήσουμε".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ: "Έχουμε κάποια προβλήματα που αφορούν παίκτες που είναι τραυματίες και θα περιμένουμε μέχρι το Σάββατο. Είναι οι Γεωργίου, Μπερτίν, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Εμείς αυτήν την στιγμή έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Ξέρουμε ότι είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα σε ότι αφορά τα πλέι - οφ, αν τύχει και πάει. Είχαμε 4 βαθμούς όμως από την στιγμή που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Πιερικό και οι αντίπαλοι μας κέρδισαν, η νίκη για εμάς είναι επιτακτική.

Λέω ότι έχουμε τη νίκη μεγαλύτερη ανάγκη από τα Γιάννενα, γιατί τα προηγούμενα λόγια έχουν αυτόν τον στόχο. Εμείς κοιτάζουμε να παίξουμε την μπάλα μας. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και καμία έδρα. Τι ένας, τι δύο, εγώ ξέρω ότι πρέπει να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

Επειδή το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή, εμάς ο στόχος μας είναι να επανέλθουμε στην Superleague. Όταν εκπληρώσουμε τον στόχο μας, θα είμαστε εδώ για να πούμε πολλά περισσότερα".

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πιερικό: "Οι δηλώσεις των αντιπάλων που λένε ότι είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε, τα λένε όλα. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Το καλό ήταν ότι κάναμε πάλι πολλές ευκαιρίες για γκολ που αν τις υλοποιούσαμε θα είχε άλλη εξέλιξη το παιχνίδι. Είμαστε τσαντισμένοι γιατί φάγαμε το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο".

Κουτάντος: "Μην πέσει το παραμικρό"

Ο Αντώνης Κουτάντος δήλωσε από την πλευρά του: "Το ματς της Κυριακής είναι για εμάς ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει εκπληρώσει τον στόχο της και δεν έχει να χάσει τίποτα. Επειδή τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά, θέλω να ζητήσω εκ μέρους της διοίκησης επειδή είμαστε στην Superleague με το 1,5 πόδι παρακαλώ όλον τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μην πέσει στο γήπεδο το παραμικρό.

Πρέπει να φύγουμε από αυτό το πρωτάθλημα και να πάρει η ομάδα την άνοδο στην Superleague. Παρακαλώ δεν θέλω να πέσει τίποτα στο γήπεδο και φτάσαμε στην πηγή και πρέπει να πιούμε νερό. Ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη δυναμική και του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Superleague".

Την Δευτέρα η εκδίκαση της έφεσης

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί (10.00) αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αδειοδότηση του συλλόγου από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Στις τάξεις της Κρητικής ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς έγιναν όλες οι κινήσεις για να είναι έτοιμος ο φάκελος και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου ο σύλλογος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα πλέϊ οφ της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου