Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ντεμόλ: "Συγχαρητήρια σε όλους"


Ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανοδο της ομάδας στην Superleague, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ. Φιλικό την Τετάρτη ο ΠΑΣ με τον Άρη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την άνοδο στην Superleague, μοίρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν.

Ο Βέλγος τεχνικός παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπου ευχήθηκε να κυλήσει σε ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στεφάν Ντεμόλ:

"Ήταν μία πολύ όμορφη εβδομάδα. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν 11 μήνες με έναν στόχο και είναι πολύ όμορφο όταν τον κατακτάς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά και σε ατούς που αποχώρησαν στο μέσο της χρονιάς.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες της ομάδας Νέων οι οποίοι μας βοήθησαν καθ’ όλη την διάρκειας της χρονιάς στις προπονήσεις. Όλοι μαζί μοιράζονται την επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο , τον κ Παπαγγέλη ο οποίος με βοήθησε από την πρώτη στιγμή. Όταν προέρχεσαι από το εξωτερικό δεν γνωρίζεις τι θα συναντήσεις. 

Ο πρόεδρος μου είχε δώσει το ελεύθερο να φέρω δικούς μου συνεργάτες ωστόσο επέλεξα ανθρώπους που ξέρουν την ελληνική νοοτροπία και είμαι χαρούμενος για αυτό. Να ευχαριστήσω τον Θωμά Γιαννιτόπουλο ο οποίος βοήθησε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης , τον Αντρέα Λαυδαριά ο οποίος ήταν προπονητής στην ομάδα Νέων αλλά πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί μας.

Να μην ξεχάσω Δημήτρη τον προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και τους κ.κ Γεωργούλη και Σιαράβα. Τους φυσιοθεραπευτές μας και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και αυτούς που είχαν την επιμέλεια των γηπέδων. Αυτό ήταν το ευχαριστήριο κομμάτι".

Για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής είπε: "Μετά το πρώτο τέρμα επικράτησε μία νευρικότητα. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε ώστε να αποβληθεί αυτό και τα καταφέραμε. Ήταν δίκαιη νίκη. Μετά από δύο ημέρες ρεπό ξεκινήσαμε τις προπονήσεις εκ των οποίων η χτεσινή και η σημερινή ήταν πολύ δυνατές.

Δεν διαπίστωσα ούτε 1% διάθεση διακοπών στους ποδοσφαιριστές μου επειδή κατακτήσαμε τον πρώτο στόχο μας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να κατακτήσουμε και τον δεύτερο. Έχομε ακόμη τρεις ημέρες για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εκτός πλάνων είναι οι Σιαλμάς και Ντε Βινσέντι λόγω καρτών.

Πιστεύω οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν μαζί με τον ΟΦΗ ο οποίος ήταν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς στην τρίτη θέση είναι δίκαιο να ανέβουν. Έχω δει αγωνιζόμενο τον ΟΦΗ και μετά τις προσθήκες του χειμώνα. Είναι σημαντικό να τελειώσει η χρονιά με παιχνίδι μεταξύ των δύο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας".

Για το ματς με τον ΟΦΗ ανέφερε: "Εύχομαι το παιχνίδι να κυλήσει σε ποδοσφαιρικά πλαίσια. Δεν μας άρεσε αυτό που έγινε στον αγώνα του πρώτο γύρου. Ο πρόεδρος αναγκάστηκε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό.

Είμαι φίλος με τον Μαχλά για περισσότερο από 15 χρόνια. Από όταν αγωνιζόταν στην Φίτεσε. Είχαμε τότε τον ίδιο μάνατζερ και είχαμε κάτσει αρκετές φορές στο ίδιο τραπέζι. Πιστεύω θα κάνει ότι είναι εφικτό για να κυλήσει το παιχνίδι σε ποδοσφαιρικά πλαίσια".

Φιλικό την Τετάρτη με τον Άρη

Από εκεί και πέρα, την προσεχή Τετάρτη 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη όπου θα έχει χαρακτήρα φιέστας για την άνοδο του ΠΑΣ στη Super League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Ζωσιμάδες" και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Μάλιστα για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση εξέδωσε η Football League στην οποία αναφέρει: "Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ διοργανώνει, την Τετάρτη 18 Μάιου 2011, και ώρα 19.00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες", αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966 – ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θ. προκειμένου να τιμηθεί η ομάδα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για την άνοδό της στη Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου