Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Το ενδιαφέρον στην… ουρά!


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός ακόμα κάνουν φιέστες για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, όμως η τελευταία αγωνιστική της Football League στρέφει το ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας και την μάχη της αποφυγής των πλέι άουτ. Ακόμα ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η  34η αγωνιστική

Ηλιούπολη – Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με μια καλή ακόμα εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά η Ηλιούπολη προσπαθεί να αποφύγει την εμπλοκή της στα πλέι άουτ, ψάχνοντας νίκη και στραβοπάτημα του Ιωνικού.

Διαγόρας – Τρίκαλα

Βίοι αντίθετοι για Διαγόρα και Τρίκαλα. Οι Ροδίτες με καλές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν και πλασάρισμα στην τετράδα που οδηγούσε πλέι οφ και οι Τρικαλινοί με ανέβασμα τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους σε αυτό. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν προσφύγει για να διεκδικήσουν δεδουλευμένα. Από την άλλη για τα Τρίκαλα εκτός είναι ο τιμωρημένος Τόλιος.

Εθνικός – Αγροτικός Αστέρας

Ο ταλαιπωρημένος Εθνικός υποδέχεται τον επίσης ταλαιπωρημένο Αγροτικό Αστέρα. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν υπό προϋποθέσεις να μπλέξουν στα πλέι άουτ, ενώ από την άλλη πλευρά οι Πειραιώτες με ήττα τους και νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας υποβιβάζονται στην Football League 2. Εκτός για τους γηπεδούχους οι μεταγραφές του Γενάρη, ενώ για τους «πράσινους» ο τιμωρημένος Τσούκλης και οι τραυματίες Γέσιτς, Μερεσιώτης.

Ιωνικός – Λεβαδειακός

Στη Νίκαια ο Ιωνικός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί με τον Λεβαδειακό. Οι Νικαιώτες θέλουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς για να μην αφήσουν την Ηλιούπολη να τους περάσει. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος ενόψει πλέι οφ.

Πανθρακικός – Πιερικός

Το πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, φαινομενικά είναι στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι περιμένουν στην γωνία να μην αδειοδοτηθούν οι Διαγόρας και Δόξα Δράμας για να πάρουν εκείνοι την θέση τους στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κατερίνης δεν έχει κανένα στόχο.

Καλλιθέα – Θρασύβουλος

Η Καλλιθέα δίνει την τελευταία της παράσταση στην Football League καθώς έχει υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και πολύ καιρό. Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο από το Ελ Πάσο προκειμένου να έχουν καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Ηράκλειο, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΣ έχει ανέβει ήδη στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο ΟΦΗ θα είναι ο επικεφαλής στα πλέι οφ και θα έχει σαφέστατο προβάδισμα για άνοδο. Οι Κρητικοί θέλουν όμως να πάρουν τη νίκη προκειμένου να έχουν καλύτερη συγκομιδή. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Κατσικογιάννης και Χαριτωνίδης. Από την άλλη πλευρά οι Γιαννιώτες θα ταξιδέψουν χωρίς τους Ντε Βισέντι και Σιαλμά.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας

Η Αναγέννηση ψάχνει νίκη απέναντι στη Δόξα και παράλληλα ήττα του Εθνικού προκειμένου να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει εκεί την παραμονή της. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας ψάχνει νίκη και περιμένοντας την αδειοδότηση να μπει στα πλέι οφ.

Εθνικός Αστέρας – Βέροια

Τέλος στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Βέροια, η οποία είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο Χωριανόπουλος, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα είναι εκτός οι Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας, Καμινιώτης και Σαϊτιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου