Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"Ποτέ ξανά στην Football League"


Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στόχο να μην πέσει ποτέ ξανά η ομάδα στην Football League, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χριστοβασίλης. Ντεμόλ: "Δουλέψαμε με όμορφο τρόπο".

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας της Ηπείρου, στις δηλώσεις του, τόνισε πως θα γίνουν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, καθώς στόχος είναι ο ΠΑΣ να μην βρεθεί ποτέ ξανά στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χριστοβασίλης: "Μετά από μια δύσκολη χρονιά ο ΠΑΣ επανήλθε στην Superleague. Έχουμε ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα με μια μεγάλη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή. Θέλουμε το ματς με τον ΟΦΗ να είναι γιορτή και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να τερματίσουμε την πρώτη θέση.

Από αύριο αρχίζει μια νέα μέρα. Θα γίνουν αλλαγές σε όλους τους τομείς, σε διοίκηση, παίκτες και στόχος είναι να μη ξαναπαίξει η ομάδα του ΠΑΣ στη Football Leagueή. Αισθάνομαι και εγώ όπως οι οπαδοί και οι φίλαθλοι αυτής της πόλης. Δικαιωθήκαμε όλοι με την κατάκτηση του στόχου. Θα γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο για να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ δήλωσε: "Ξεκινήσαμε πριν 11 μήνες για να χτίσουμε αυτό το στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή γιατί δεν είχαμε πίεση για το στόχο και δουλέψαμε με όμορφο τρόπο. Μου έδωσαν το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και είμαστε σε θέση στην οποία όλοι θέλαμε να είναι ο ΠΑΣ.  Ήταν λογικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΣ, στους βοηθούς μου και τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία, όπως και με το ιατρικό τημ. Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα. Θα βάλουμε τα δυνατά για να μείνουμε στην πρώτη θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου