Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γιορτάζουν Γιάννενα και Αγρίνιο (+Video)


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός είναι και επίσημα πλέον στην Superleague. Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα Οι Γιαννιώνες νίκησαν με 3-0 τον Εθνικό Αστέρα και οι Αγρινιώτες με το ίδιο σκορ τον Διαγόρα. Εύκολα τα Τρίκαλα τον Ιωνικό (4-0), μπήκε στην εξάδα η Δόξα Δράμας (3-1 την Βέροια).

Ατελείωτα είναι τα πανηγύρια σε Γιάννενα και Αγρίνιο μετά την ολοκλήρωση της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός σε αγώνες-φιέστα επικράτησαν του Εθνικού Αστέρα και του Διαγόρα αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (3-0) και εξασφάλισαν μια θέση για την Superleague της νέας περιόδου. Οι μεν Γιαννιώτες επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία ενός χρόνου, οι δε Αγρινιώτες κάνουν το όνειρο πραγματικότητα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, μια αλλαγή υπήρξε στις θέσεις των πλέϊ οφ, καθώς πλέον στην έκτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Δόξα Δράμας, η οποία νίκησε στην Βέροια την ομώνυμη ομάδα με 3-1.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, ενώ τα Τρίκαλα είχαν εύκολο έργο επικρατώντας με 4-0 του Ιωνικού. Εύκολα νίκησε και ο Λεβαδειακός (3-0) την Καλλιθέα.

Έτσι στα πλέϊ οφ για την μια θέση που θα οδηγήσει στην Superleague, θα αγωνιστούν οι ΟΦΗ, Τρίκαλα, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας.

Στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού και έκανε ένα σημαντικό βήμα για να αποφύγει τα πλέϊ άουτ, ενώ ισόπαλα χωρίς τέρματα (0-0) έληξαν τα ματς του Θρασύβουλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και της Ηλιούπολης με τον Εθνικό.

Video με όλα τα γκολ της 33ης αγωνιστικής της Football League


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός-Διαγόρας 3-0

(18' Καραμαλίκης, 52' πεν. Θεοδωρίδης, 91' Μπουμάλ)

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Μπελεβώνης (62' Παλαιολόγος), Ετζενγκουέλε, Βούκοβιτς, Θεοδωρίδης, Μουμίν (25' λ.τρ. Δέντσας), Μπαϊκαρά, Γκούρμα, Καραμαλίκης (76' Μπουμάλ), Αναστασιάδης, Κούσας.

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Μαριεττάκης (73' Πεταυράκης), Προβατίδης, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

Ηλιούπολη-Εθνικός 0-0

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λαμπρόπουλος (74' Μπιτιλής), Θάνος, Μπέριος, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου (87' Καρυπίδης), Νιάρος (46' Ιβάνοφ), Τσατσαρής, Δημήτρης.

Εθνικός: Παγούδης, Βιδάλης, Γκράιμς, Κοκκίνης, Σύρος, Βασιλόγιαννης (94' Νικολόπουλος), Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Φαρινόλα, Ψιάνος, Καραχάλιος.

Τρίκαλα-Ιωνικός 4-0

(4', 86' Ουέλινγκτον, 23' Ένοκ, 77' Μανουσακης)

Τρίκαλα: Πουρής (85' Τόλιος), Μπουκουβάλας, Σαρακατσάνος (84' Γεωργίου), Γιώτας, Ιακωβάκης, Σαββίδης, Μπαλού, Ουέλιγκτον, Μανουσάκης, Ενόκ, Στεπανοβιτς (75' Τελκίνσκι).

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Άλβες (89' Βενιαμίν), Γιονδής, Δελήμπασης, Σπυριδάκης, Ερρίκος (46' Παπαδόπουλος), Ρουσάκης, Πολίτης, Μείδης, Χιονίδης.

Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός 2-0

(65' Τσουκαλίδης, 68' Στεφανίδης)

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Χασιώτης, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Σαμουηλίδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Ρομπέρ, Αρσενίεβιτς, Μάλκι, Ούλμερς, Σουλτανίδης (60' Κόστα Ντα Σίλβα).

Λεβαδειακός-Καλλιθέα 3-0

(5', 86' Ντιμπαλά, 78' Μπάρκογλου)

Ο Λεβαδειακός στο 48' έχασε πέναλτι με τον Μπάρκογλου

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Κορδονούρης, Σοϊλέδης, Ψωμάς, Λισγάρας, Μαχαίρας, Τάσιτς, Μπάρκογλου (91' Σωτήρχος), Κοτίτσας (46' Πόποβιτς), Ντιμπαλά, Κοιλιάρας (53' Βασιλείου).

Καλλιθέα: Τακίδης, Καλτσάς, Τεγούσης, Παραράς, Σταύρου, Πλατέλλας (85' Φουντουκίδης), Πινδώνης, Κουτρουμπής, Σπυριδάκης (60' Φαμπίνιο), Καραδήμος (85' Παπαναστασίου), Μαρουκάκης.

Πιερικός-ΟΦΗ 1-1

(91' Κοντέων -51' Καμπάνταης)

Πιερικός: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Χατζής, Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης (78' Νίκου), Γκουγκουλιάς (33' Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (46' Περουτζίνι).

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν (84' Βλόνταρτσικ), Γαλανόπουλος, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (69' Γιακούμπου), Κιάσσος (72' Μπουλούτ), Μπούρμπος, Μπερτίν.

Θρασύβουλος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Ζώνας, Βασιλείου, Νικλητσιώτης (75' Λανγκλέ), Παπαθανασίου, Πρίπου, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Παληγεώργος (74' Σταμόγιαννος), Μουστόγιαννης (22' λ.τρ. Μπακασέτας), Ζαχαρόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Κάρλος, Βούκοβιτς, Θεοδοσιάδης, Ντοριβάλ, Σενόνε, Ροντρίγκο, Μπουντούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός Αστέρας 3-0

(10', 85' Μπακαγιόκο, 65' Σιαλμάς)

Για έβδομη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την άνοδο στην Super League επικρατώντας με 3-0 του Εθνικού Αστέρα, πετυχαίνοντας δύο τέρματα για… όσκαρ.
Του αρκούσε ακόμα και η ισοπαλία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως ήθελε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην άνοδό του στην Super League για 7η φορά στην ιστορία του, απέναντι στον Εθνικό Αστέρα στους «Ζωσιμάδες».
Έτσι παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στους «ερυθρόλευκους» δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην πόλη της Ηπείρου.
Μόλις στο 10’ ο Μπακαγιόκο μετά από σέντρα του Βαγγέλη, με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκίτκου. Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου απείλησε ακόμα δύο φορές, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Στην επανάληψη ο Εθνικός Αστέρας πίεσε στα πρώτα λεπτά και έχασε την ευκαιρία με τον Λουάμο για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 65’ όλα τελείωσαν, όταν ο ΠΑΣ πέτυχε ένα τέρμα που σημειώνεται σε γήπεδα της Ευρώπης, όπως αυτά της Πρέμιερ Λιγκ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Σκούφαλης έκανε τη σέντρα με τακουνάκι εν στάση, με τον Σιαλμά με ανάποδο ψαλίδι να κάνει το 2-0 εν μέσω αποθέωσης από τους περίπου 7000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 84’ όταν ο Ντάσιος έκανε την σέντρα και ο Μπακαγιόκο με διπλή ενέργεια έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το 19ο τέρμα του στη σεζόν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Βαγγελής (54' Τζημόπουλος), Σιαλμάς (74' Μιχαήλ), Φουρτάδο (54' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο.

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Διαμάντης, Σανόκο (73' Χανιώτης), Μπενίσκος, Φραντζεσκί (68' Βάσι), Λουάμο, Παντίδος, Παπαζούδης (68' Αργυρίου), Άντονι.

Το φίλμ του αγώνα 

10': Φοβερό γκολ από τον Μπακαγιόκο με εντυπωσιακό γυριστό σουτ μετά από καταπληκτική σέντρα ακριβείας από αριστερά του Βαγγελή. Ήταν φοβερή εκτέλεση με σουτ φωτοβολίδα που ούτε καν μπόρεσε να αντιληφθεί ο Γκίτκος που έμεινε άναυδος.
20': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν συρτό σουτ του Κώτσιου μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.
30': Καλό σουτ του Διαμάντη μπλόκαρε ο Κηπουρός.
41': Επέλαση του Σιαλμά στα καρέ του Αστέρα, αλλά βγήκε έγκαιρα και του "έκλεψε" τη μπάλα ο έμπειρος Γκίτκος.
50': Ευκαιρία για τον Εθνικό Αστέρα, όταν ο Σανόκο έκανε τη σέντρα και ο Λουάμο από κοντά σούταρε άουτ.
64': Δυνατό σουτ του Σκούφαλη έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ.
65': Φοβερό γκολ για τον ΠΑΣ με ψαλίδι του Σιαλμά μέσα από την περιοχή. Η φάση ξεκίνησε από τον Σκούφαλη που έβγαλε έξυπνη σέντρα στον Σιαλμά και αυτός με ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα αφήνοντας "άγαλμα" τον Γκίτκο.
67': Κίτρινη κάρτα στον Φραντζεσκί.
72': Δυνατό σουτ του Λουάμο έφυγε πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.
82': Το 3-0 για τον ΠΑΣ με γκολ του Μπακαγιόκο σε μια φάση διαρκείας. Ο Ντάσιος με καταπληκτικό τρόπο μπήκε στα καρέ του Εθνικού Αστέρα, έδωσε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μπακαγιόκο που έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά τη βρήκε πάλι ο επιθετικός του ΠΑΣ και την έστειλε στα δίχτυα.

Video με τα γκολ του αγώνα


Συνέντευξη τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης υποσχέθηκε ότι θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να μη ξαναβρεθεί ο ΠΑΣ στην Α’ Εθνική, ενώ έστειλε και μηνύματα φιλίας προς την πλευρά του ΟΦΗ.
Ο προπονητής Στεφάν Ντεμόλ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την άνοδο, ενώ οι παίκτες Γιώργος Ντάσιος και Ηλίας Κώτσιος αναφέρθηκαν στις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος και στην επιτυχία του ΠΑΣ. Αναλυτικά οι δηλώσεις στην αίθουσα Τύπου.
Γιάννης Πετράκης (προπονητής Εθνικού Αστέρα): «Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για την άνοδο στη σούπερ λίγκα. Καλή πορεία και να σταθεροποιηθεί στην Α’ Εθνική. Τα Γιάννινα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να είναι στην Α’ Εθνική. Αν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Είχαμε δύσκολη αποστολή στα Γιάννινα. Δεχτήκαμε γκολ στις αρχές του παιχνιδιού και είχαμε μεγάλο ντεζαβαντάζ. Ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά πάλι δεχτήκαμε το γκολ και πλέον βγήκαμε από το παιχνίδι. Το 3-0 ήρθε ως φυσιολογικό δεδομένο. Δίκαια ο ΠΑΣ είναι πρώτος και δίκαια ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία» .
Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Ξεκινήσαμε πριν 11 μήνες για να χτίσουμε αυτό το στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή γιατί δεν είχαμε πίεση για το στόχο και δουλέψαμε με όμορφο τρόπο. Μου έδωσαν το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και είμαστε σε θέση στην οποία όλοι θέλαμε να είναι ο ΠΑΣ. Θέλω να πω στον κ. Πετράκη με όλο σεβασμό προς την ομάδα του, ότι είναι ο μοναδικός προπονητής που μας έκοψε βαθμούς. Ήταν λογικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΣ, στους βοηθούς μου και τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία, όπως και με το ιατρικό τημ. Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα. Θα βάλουμε τα δυνατά για να μείνουμε στην πρώτη θέση».
Γιώργος Ντάσιος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Η νίκη ήταν μονόδρομος και όλα τα παιδιά μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι. Μαθηματικά είμαστε στη σούπερ λίγκα και απομένει το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο του ΟΦΗ. Θα παίξουμε πιο ελεύθερα, γιατί δεν έχουμε άγχος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και τώρα είμαστε χαρούμενοι. Να βάλουμε τα δυνατά για να παραμείνει η ομάδα στη σούπερ λιγκ».
Ηλίας Κώτσιος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος και τα καταφέραμε μετά από πολύ κόπο. Διορθώσαμε ότι λάθη κάναμε πέρυσι. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα σε παίκτες, διοίκηση, προπονητές, φιλάθλους που έκλεισε με άνοδο στη σούπερ λίγκα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στον ΟΦΗ. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι βγει. Εύχομαι εκεί να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Την άνοδο μπορούμε να τη αφιερώσουμε σε πολλούς γιατί αυτή η ομάδα εκφράζει πολύ κόσμο. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και στη νέα σαιζόν στη σούπερ λίγκα που θα είναι μια δύσκολη χρονιά, Στο μυαλό μας είναι πως θα σώσουμε την ομάδα. Η πορεία ασανσέρ κούρασε πολλούς. Να σκεφτούνε τι πρέπει να γίνει για να μείνει ο ΠΑΣ στη σούπερ λίγκα».
Γιώργος Χριστοβασίλης (πρόεδρος του ΠΑΣ): «Μετά από μια δύσκολη χρονιά ο ΠΑΣ επανήλθε στην σούπερ λίγκα. Έχουμε ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα με μια μεγάλη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή. Θέλουμε το ματς με τον ΟΦΗ να είναι γιορτή και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Από αύριο αρχίζει μια νέα μέρα. Θα γίνουν αλλαγές σε όλους τους τομείς, σε διοίκηση, παίκτες και στόχος είναι να μη ξαναπαίξει η ομάδα του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική. Αισθάνομαι και εγώ όπως οι οπαδοί και οι φίλαθλοι αυτής της πόλης. Δικαιωθήκαμε όλοι με την κατάκτηση του στόχου. Θα γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο για να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια».
Γιώργος Βήττας (νομικός σύμβουλος ΠΑΕ): «Το τελευταίο ματς είναι χωρίς άγχος και από τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι για να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Κατεβαίνουμε σαν φίλοι στο Ηράκλειο και ο ΠΑΣ δεν έχει αντιπαράθεση με κανένα. Για τα μέτρα τάξης άλλοι είναι αρμόδιοι».
Βαγγέλης Αγγελής (σύμβουλος ποδοσφαιρικών θεμάτων): «Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, στον κ. Σαμαντούρο που είναι δίπλα του συνεχώς, στο προπονητικό τημ στο φίλο μου Γιάννη Τάτση που του έβαζαν τρικλοποδιές το περασμένο καλοκαίρι, στον κόσμο μας, στους οργανωμένους. Είναι χαρά μου που ο Άρης με επέλεξε για να πάω σαν μάνατζερ. Το τι θα κάνω εγώ είναι προσωπικό μου θέμα. Ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους. Εγώ είμαι ειλικρινής και τους κοιτάζω όλους στα μάτια. Πολλοί κάποιοι ξέχασαν ποιος έφερε τον Χριστοβασίλη στην πόλη. Δν ξέρω αν θα είναι εγώ στα Γιάννινα, αλλά να προσέξετε και να στηρίξετε τον ΠΑΣ. Κανείς δεν χαρίστηκε ο ΠΑΣ και με το σπαθί του ανέβηκε. Ξέρουμε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, εγώ είμαι άνθρωπος της πιάτσας. Να βοηθήσουν κι άλλοι παράγοντες τον κ. Χριστοβασίλη όπως κάνουν ο κ. Χήτος και ο κ. Σαμαντούρος. Μπορεί με τον Άρη να γίνει φιλικό παιχνίδι στις 18 Μαΐου για την ενίσχυση της Β’ Εθνικής, γιατί υπάρχουν παίκτες που πεινάνε στην κατηγορία αυτή».

Videos από τη συνέντευξη τύπου






Αποθέωση στην κεντρική πλατεία

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα από το συγκεντρωμένο πλήθος, όταν το πούλμαν της ομάδας πέρασε μπροστά από το επίκεντρο των πανηγυρισμών που είχε στηθεί σε δικαστικό μέγαρο και Περιφέρεια Ηπείρου. Φιέστα μπορεί να μην οργανώθηκε ποτέ από την ΠΑΕ, όμως το αυθόρμητο πάρτι στον αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες», όταν οι παίκτες επέστρεψαν με σαμπάνιες από τα αποδυτήρια και οι πανηγυρισμοί στην πλατεία, έβαλαν την απαραίτητη πινελιά στην επιτυχία της ομάδας.
Στην πρώτη θέση του πούλμαν κάθονταν οι Πατσατζόγλου και Τάτσης που έδιναν και το ρυθμό στους φίλους του ΠΑΣ. 
Βέβαια η μεγάλη φιέστα πρόκειται να οργανωθεί από την ΠΑΕ στις 18 Μαΐου, σε φιλικό παιχνίδι που έχει προσκληθεί ο Άρης και από τον οποίο αναμένεται η απάντησή του. Ως τότε, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο αυθόρμητο πάρτι, ειδικά αν η ομάδα επιστρέψει ως πρωταθλήτρια από το Γεντί Κουλέ, όπως ζητούσε επίμονα ο κόσμος με το σύνθημά του «οεοεοε, την κούπα θα σηκώσουμε μες στο Γεντί Κουλέ».
Την ώρα που εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα κατευθύνονταν από το γήπεδο στην κεντρική πλατεία, κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τις κοντινές καφετέριες είχαν ήδη μαζευτεί κι εκείνοι για να πανηγυρίσουν την ευρωκούπα του Παναθηναϊκού, αλλά στη θέα των Γιαννιωτών αποχώρησαν χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο. Η αστυνομία είχε θέσει το χώρο υπό διακριτική παρακολούθηση και τα ΜΑΤ ήταν έτοιμα να επέμβουν, αν χρειαζόταν.

Video από τους πανηγυρισμούς στην κεντρική πλατεία


Βέροια-Δόξα Δράμας 1-3

(32' Καλτσάς - 9' Μαρκόφσκι, 24' Χατζηπαντελίδη, 93' Ρούτσης)

Βέροια: Καντιμοίρης, Καμινιώτης (36' Παγώνης), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Καλογέρης, Βεργώνης (84' Οικονόμου), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (70' Κουτσοσπύρος), Λαναρής, Σαϊτιώτης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Καρακώστας, Σιάκκας, Λίμα, Ντε Φαρία (46' Μοσχάκης), Χλωρός (70' Μαραγκός), Μαρκόφσκι, Χατζηπαντελίδης (82' Ρούτσης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 33 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    74
2. Παναιτωλικός    72
__________________________
3. ΟΦΗ    66
4. Τρίκαλα    57
5. Λεβαδειακός    57
6. Δόξα Δράμας    53
__________________________
7. Διαγόρας    52
8. Βέροια    44
9. Πανθρακικός    44
10. Πιερικός    41
11. Ιωνικός    37
12. Αγροτικός Αστέρας    37
__________________________
13. Ηλιούπολη    36
14. Εθνικός Αστέρας    35
15. Θρασύβουλος    33
16. Εθνικός    32
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    30
18. Καλλιθέα    19

Επόμενη αγωνιστική (34η)

Κυριακή (15/5)

Ηλιούπολη-Παναιτωλικός
Διαγόρας-Τρίκαλα
Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας
Ιωνικός-Λεβαδειακός
Πανθρακικός-Πιερικός
Καλλιθέα-Θρασύβουλος
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας
Εθνικός Αστέρας-Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου