Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός λόγω ενημερότητας


Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της στασιμότητας στα μεταγραφικά ζητήματα και της αναμονής για το αν υπάρχει πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Κοιτάζει παίκτες από την Αλβανία.

Οι μέρες περνούν και εξελίξεις δεν έχουν στις περισσότερες ομάδες της Superleague, αφού όπως τα ξέρετε δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά.

Αυτό όπως είναι λογικό έχει θορυβήσει και τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα που βλέπουν την ομάδα τους να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Βαγγέλη Αγγελή, έτσι ώστε να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους Γιαννιώτες.

Πάντως δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη θέλουν τους ανθρώπους τους ΠΑΣ να κοιτάζουν την αγορά της Αλβανίας, προσπαθώντας να εντοπίσουν ταλέντα σε νεαρή ηλικία.

Τέλος να πούμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ θα ενημερωθεί για το αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα και πως μπορεί να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου