Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κλείνει επιθετικό ο ΠΑΣ

Επιθετικό από το... πάνω ράφι θέλει να «ψωνίσει» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό είναι δεδομένο και μάλιστα καταδεικνύεται από την περίπτωση την οποία κυνήγησε, αγκάλιασε, αλλά τελικώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» λόγω μιας γυναίκας.

Εν προκειμένω της συζύγου του Σέζαρ Καρινιάνο, του 1ου σκόρερ της Β' Κατηγορίας της Αργεντινής, η οποία βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ύψους 1,89 μ. 29χρονος επιθετικός της πρωτοπόρου Ατλέτικο Ραφαέλα, που φέτος έχει «πυροβολήσει» μέχρι στιγμής (βρίσκονται σε εξέλιξη τα πλέι οφ) 17 φορές (11 με σουτ, 3 με κεφαλιά και 3 με πέναλτι), είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανόλευκους» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε συζήτηση που είχε, όμως, με την εκλεκτή της καρδιάς του αποφάσισαν ότι λόγω του παιδιού που περιμένουν θα ήταν καλύτερο να παραμείνουν κάτοικοι Αργεντινής και έτσι ο Καρινιάνο αναγκάστηκε ευγενικά να απορρίψει τελικώς την πρόταση του ΠΑΣ.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που και ευρωπαϊκή πείρα είχε (ως παίκτης της Βασιλείας στην οποία ήταν βασικός μέχρι να κάνει εγχείρηση χιαστών), αλλά και πολύ συχνή επαφή με τα δίχτυα (6 γκολ πέρυσι με τη Φέρο και 27 σε τρεις σεζόν με την Κολόν, προτού μεταγραφεί στη Βασιλεία το 2004). 

Πάντως, ο 29χρονος φορ δεν είναι ο μοναδικός που έχει εντοπιστεί από την αγορά της Λατινικής Αμερικής (υπάρχει και εναλλακτική) και πολύ σύντομα αναμένεται να... σκάσει βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη των Ιωαννίνων, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με επιθετικό που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

Μάλιστα, ο παίκτης βρισκόταν στην δεύτερη θέση της λίστας με τους στράικερ από την χώρα του ταγκό και μετά το «ναυάγιο» με τον Καρινιάνο, οι ιθύνοντες του ΠΑΣ κινηθήκαν με αστραπιαίες κινήσεις και συμφώνησαν προφορικά με τον Αργεντινό επιθετικό.

Ωστόσο, το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους, ενώ είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Στεφάν Ντεμόλ έχει ζητήσει από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα μεταγραφικά να ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου.


Αλλαγή σκηνικού με Κώτσιο

Επίσης, μεταστροφή υπήρξε στο θέμα του Ηλία Κώτσιου. Ο έμπειρος αμυντικός δεν δέχτηκε την πρόταση για λύση συμβολαίου που του προτάθηκε και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει (εκτός απροόπτου) στο ρόστερ. Θα λογίζεται, όμως, ως εναλλακτική λύση πίσω από τους δύο βασικούς που θα αποκτηθούν.

Ακόμη, δεν υπάρχει καμία ανησυχία στο θέμα με τη διπλή ασφαλιστική ενημερότητα, αφού, όπως τονίστηκε «είμαστε καθ' όλα νόμιμοι και πολύ σύντομα θα αποδειχτεί από το πόρισμα του εισαγγελέα». Τέλος, δόθηκε παράταση μέχρι τις 18 Ιουνίου στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας με τις ισχύουσες τιμές.


Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Φώτης Γεωργίου και Χάρης Ταμπάσης έχουν συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα των Ιωαννίνων και η ανακοινώσεις τους αναμένονται για την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα επιστρέψει στα Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για την απόκτηση δύο Αλβανών οι οποίοι είναι και διεθνείς και βρίσκονται στην Λατινική Αμερική με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα για το φιλικό παιχνίδι με την Αργεντινή.

Ο λόγος για τους Σικαλέσχι και Μουζάκα που αρέσουν πολύ στον Στεφάν Ντεμόλ και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου