Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κουράκης: «Δεν έχουν γνωρίσει την οργή των Κρητικών»


Την οργή του για την τακτική της ΕΠΟ εξέφρασε χθες ο Γιάννης Κουράκης, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε χθες εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την εταιρεία λογιστών που συμμετείχε στον έλεγχο, σε συνεργασία με την UEFA, χωρίς την παρουσία του ΟΦΗ:

«Καλώ την Ομοσπονδία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί ακόμη δεν έχει γνωρίσει την οργή των Κρητικών.

Να ξέρουν ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ως δήμαρχος, πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και πολίτης αυτής της πόλης θεωρώ ότι το ΔΣ του ΟΦΗ θα πρέπει να τραβήξει την υπόθεση έως το τέρμα. Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη δεν θα μείνουν απαθείς θεατές στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις».

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας πήρε θέση χθες για τις τελευταίες εξελίξεις τονίζοντας ότι σε περίπτωση που τα Τρίκαλα ή ο ΟΦΗ δεν εξασφαλίσουν την αδειοδότηση -μετά την παρέμβαση της UEFA-, δεν θα διεξαχθούν τα πλέι οφ:
«Ο,τι απόφαση και να πάρει η ΕΠΟ σήμερα ή αύριο, πλέι οφ χωρίς Τρίκαλα και ΟΦΗ δεν γίνονται. Δεν μπορεί καμία ιδιωτική εταιρεία να κρίνει κανενός το φάκελο και δεν μπορεί κανένας επίσημος της UEFA να κρίνει το φάκελο των ομάδων χωρίς να είναι παρόντες εκπρόσωποι των συλλόγων που καίγονται για την αδειοδότηση. Ας σιγήσουν τα... παπαγαλάκια και στα Τρίκαλα ας μείνω αισιόδοξος μόνο εγώ. Γιατί άραγε;».

EΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Οι δοκιμές νεαρών παικτών στην Καισαριανή συνεχίζονται (υπό την επίβλεψη του προπονητή Νέων του Εθνικού Αστέρα, Ανδρέα Σάννη), ωστόσο άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Γιάννη Πετράκη από τη Ρόδο (παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής), αφού αυτός θα είναι που θα αποφασίσει το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Οι σύνδεσμοι φιλάθλων Πανθρακικού εξέδωσαν χθες κοινή ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τη διεύρυνση της Super League (από 16 σε 18 ομάδες), γεγονός που θα σημαίνει αυτόματα και την άνοδο των «κροκόδειλων».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
«Καυτό» καλοκαίρι περιμένει τους ιθύνοντες των «μαυραετών» και τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, αφού οι αλλαγές που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας θα είναι σαρωτικές. Ηδη επτά παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, ενώ άλλοι δύο έχουν συμφωνήσει με ομάδα της Super League (Ξάνθη). Παράλληλα στις 30 Ιουνίου εκπνέουν τα συμβόλαια 13 ποδοσφαιριστών!

ΒΕΡΟΙΑ
Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε κάποια απόφαση για τη Βέροια και οι ελπίδες της ομάδας της Ημαθίας για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ δεν έχουν εξανεμιστεί, το τεχνικό τιμ του συλλόγου ενημέρωσε τους παίκτες ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι νεωτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου