Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Την επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα θα ζητήσει ο ΟΦΗ


Όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωση, οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Παρά τους ισχυρισμούς Πιλάβιου περί πιθανών επιπτώσεων στην Εθνική ομάδα ή τους εκπροσώπους της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια, τα στελέχη της Κρητικής ΠΑΕ τονίζουν -για πολλοστή φορά- ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων.

Έχοντας στα χέρια του την προσωρινή διαταγή του Εφετείου ο ΟΦΗ θα προχωρήσει, από την ερχόμενη εβδομάδα, σε περαιτέρω ενέργειες στο θέμα της αδειοδότησης. Θα ζητηθεί τόσο από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου όσο και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το άνοιγμα όλων των φακέλων. Το αίτημα προς τον αθλητικό εισαγγελέα δεν μπορεί να το υποβάλει η ΠΑΕ, αλλά ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ή ο Σύλλογος Μετόχων. Και έτσι θα γίνει.

Την Κρητική ΠΑΕ δεν ανησυχεί πιθανή κίνηση της ΕΠΟ να προσβάλει την προσωρινή διαταγή του Εφετείου Αθηνών, με αίτηση ανάκλησής της. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι του ΟΦΗ: "Θα πάμε μέχρι τις 7 Ιουλίου, οπότε και το Εφετείο Αθηνών θα συζητήσει τα ασφαλιστικά μέτρα και θα αποφασίσει".

Σχετικά με τα σενάρια περί διεξαγωγής play offs χωρίς τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο απαντούν ότι "θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για όποιον ορίσει και πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου