Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΑΣ: Θα πάει για τρεις μεταγραφές επιθετικών, αφού τώρα δεν υπάρχει κανένας!


Ολοκλήρωσε ο Βαγγέλης Αγγελής τον κύκλο των συζητήσεων με τον Ντεμόλ για τα μεταγραφικά στο Βέλγιο, χωρίς να είναι κάτι το ανακοινώσιμο.

Άλλαξαν ονόματα παικτών που έχουν εντοπίσει Ντεμόλ και Αγγελής και υπήρξαν κάποιες επαφές. Από εκεί και μετά θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις. Ο Αγγελής συνεχίζει το σκάουτιγκ, το ίδιο κι ο Ντεμόλ. Μακάρι να πέσει ο ΠΑΣ σε καλούς παίκτες που θα του κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν και τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο. Θα χρειαστούν παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά περισσότερο στην επίθεση, αφού ο Σιαλμάς κλείνει στην ΑΕΚ και ο Μπακαγιόκο «κλοτσάει» για να μειώσει τις αποδοχές του. Έτσι μπορεί να αποκτηθούν τρεις επιθετικοί, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας!

-Χτες το πρωί Ντεμόλ και Αγγελής επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις της Στάνταρ Λιέγης και είχαν φιλική συνάντηση με τον πρόεδρο Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο. Κι επειδή οι καιροί είναι…. πονηροί λόγω των μεταγραφών εύκολα μπορεί να γίνει ο συνειρμός για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για παίκτη της Σταντάρ. Διευκρινίστηκε όμως ότι δεν υπάρχει κάτι το μεταγραφικό, αλλά για το κλείσιμο φιλικού αγώνα στο διάστημα που θα είναι ο ΠΑΣ στο Ζέεφελντ, ή ακόμα αν υπάρξει διαθέσιμη ημερομηνία να φιλοξενηθεί στα Γιάννινα και να δώσει φιλικό με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

-Σε ολοσέλιδη συνέντευξη που έδωσε χτες στην ΕΞΕΔΡΑ ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης δεν έκρυψε την εκτίμησή του στην ποδοσφαιρική αξία του Σιαλμά λέγοντας ο «Λόκο» και τα εξής: «Να προσέξουν στις μεταγραφές και στο ξεκαθάρισμα του έμψυχου υλικού. Ο Σιαλμάς ήταν από τους λίγους παίκτες που μου άρεσαν τόσο πολύ. Αλλά αν είναι να φύγει, να τον αναπληρώσουν με κάποιο ισάξιο ή και καλύτερο παίκτη..». Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Σιαλμά επειδή επέλεξε την ΑΕΚ από τον ΠΑΣ. Είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, φιλόδοξος και ασφαλώς θέλει να δοκιμάσει και κάπου ψηλότερα την τύχη του. Στον ΠΑΣ στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν σωστός και ειδικά φέτος τα έδωσε όλα για να πάει καλά η ομάδα.

-Γράψαμε ότι ο Φώτης Γεωργίου που έκλεισε στον ΠΑΣ και θα φορέσει στη νέα σαιζόν την κυανόλευκη φανέλα, ότι γεννήθηκε στην Άρτα, όπως τον δίνουν κάποια σάιτ, αλλά αναγνώστης μας με μήνυμά του αναφέρει ότι αυτό είναι λάθος. Ο Γεωργίου γεννήθηκε σε ένα χωριό του νομού Πρέβεζας, κοντά στα σύνορα με το νομό Θεσπρωτίας. Και καταθέτει την προσωπική μαρτυρία του αφού κατάγονται από το ίδιο χωριό, επιβεβαιώνοντας κι αυτός την είδηση ότι θα έρθει στα Γιάννινα. Δεν έχουμε πρόβλημα να διορθώσουμε τον τόπο καταγωγής. Η ουσία είναι ότι είναι Ηπειρώτης. Αν γεννήθηκε στην Άρτα ή στην Πρέβεζα δεν έχει και τόσο σημασία. Για να δούμε θα είναι η πρώτη μεταγραφή, όπως έγραψε χτες το onsports ή θα πάει παραπίσω;

-Χτες ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης παρέθεσε γεύμα στην Αθήνα στους δημοσιογράφους Αθηναϊκών εφημερίδων που επιμελούνται το ρεπορτάζ του ΠΑΣ. Τέτοια «ανοίγματα» είναι καλά να γίνονται. Από πλευράς ΠΑΣ παρέστησαν οι Γιώργος Χριστοβασίλης, Πασχάλης Μόσχογλου, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, Δημήτρης Νιαρχάκος.

-Ο Χριστοβασίλης θα είναι και στο φιλικό που θα γίνει το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες» αφού είναι στις προθέσεις του να βρει σημεία επαφής και στο στάδιο «Ζωσιμάδες» να υπάρχουν τιμητικές θέσεις για τους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΣ.

-Οι παλιότεροι θυμούνται το σύνθημα «έμπαινε Γιούτσο…» που ακούγονταν στο Καραϊσκάκη και έγινε σλόγκαν σε όλη την Ελλάδα. Ο Νίκος Γιούτσος θα είναι και στο ματς των Ιωαννίνων για να τον δουν και οι νεώτερες γενιές.

-Την τιμητική του είχε ο Ανδρέας Καραμανωλάκης τις τελευταίες μέρες που δεν προλάβαινε να δίνει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς για το αυριανό φιλικό. Και ο κυρ Ανδρέας έχει το χάρισμα να λέει ωραίες ατάκες.

gianninasports

Ο Φώτης Γεωργίου θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φώτης Γεωργίου.
Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Διαγόρα Ρόδου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ιωαννίνων και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως και σήμερα (3/6) ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.
Ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή συναντήθηκε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή του συμβόλαιό του και αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του «Άγιαξ της Ηπείρου» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Σιαλμάς

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Κοντοέ και Μπουγαΐδη, αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Σιαλμάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος επιθετικός του ΠΑΣ έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες την ΑΕΚ και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ο Σιαλμάς είχε σημαντική συμμετοχή στην άνοδο του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς σε 29 συμμετοχές (22 ως βασικός) πέτυχε 11 γκολ, όντας δεύτερος σκόρερ της γιαννιώτικης ομάδας πίσω από τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Καλύτερο όλων, το τελευταίο γκολ με «ψαλιδάκι», κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, μετά από την εκπληκτικής σύλληψης σέντρα του Σκούφαλη.


1 σχόλιο:

  1. Μεγάλο λάθος που αφήσαν τον Σιαλμά να φύγει!!!! Θα το μετανιώσουν μια μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή