Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νέα στοιχεία για τα "πλαστά"


Νέες ομάδες βρίσκονται στον φάκελο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες που παρέδωσε ο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Νέες ομάδες περιλαμβάνονται στον φάκελο που παρέδωσε,ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και αφορά το θέμα με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2.

Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από έρευνα που έγινε στις εφορίες και τα καταστήματα του ΙΚΑ για τις ΠΑΕ ή ΤΑΠ και συνολικά αφορούν 18 ομάδες και στις δύο κατηγορίες.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως 4 ομάδες της Football League έχουν καταθέσει "πλαστά" έγγραφα και είναι οι Εθνικός, Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βέροια, ενώ μία δεν κατέθεσε καθόλου χαρτιά στην ΕΠΟ προκειμένου να κάνει μεταγραφές (Ηλιούπολη).

Στη Football League 2 οι ομάδες με "πλαστά" έγγραφα είναι 7, ενώ ακόμα έξι δεν έχουν δώσει ενημερότητες στην Ομοσπονδία, ανάμεσα τους και η Αναγέννηση Επανομής η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή τον λόγο έχει η Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, ενώ στο ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή πιθανότατα να γνωστοποιηθούν όλες οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα που μπορεί να τους κοστίσει μέχρι και τον υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου